Mogelijk gemaakt door Blogger.

Ons Blogteam

Ons Blogteam

Blogarchief

De Teller

maandag, maart 19, 2012

Er is een deel van onszelf dat niet kan sterven en dat niet kan worden uitgewist. Dat deel zit heel diep in onze ziel. Wat nu in werkelijkheid niet meer is, zal als verbeelding verder leven.

Door de tranen van dit uur sluipt de glimlach der herinneringen samen met jullie. Die stemmen, die ogen en jullie harten op de juiste plaats.

Zeg nooit het is voorbij, slechts jullie lichaam werd ons ontnomen, niet wat jullie waren en ook niet wat jullie zeiden. Wij vullen ons hoofd met blijde gedachten, in de rotsvaste overtuiging van een eeuwig leven na de dood.

Daarom zijn wij de ziel in de mens zelf en is ons lichaam slechts onze schaduw. Laten wij dit leren hoe kostbaar het is, een kwetsbaar mens te zijn. In de oudste lagen van onze ziel zit onze hoogste waarheid verscholen. Daar alleen kan ik woorden ontmoeten, die mij brengen naar het oude vergeten geheim. De ziel begrijpt wat het verstand niet kan bevatten, ze verlangt ernaar jullie terug te brengen naar God (jullie thuis). Want jullie ziel begrijpt dat God en jullie één zijn.

Maar diep in het dal beneden ligt ongerept de tuin van Eden, wij nemen jullie spelend bij de hand op weg naar het beloofde land. Wij kunnen ons niet van jullie bevrijden, er bloeit niets anders in ons hart dan jullie zijn. De oude weelden zijn voorbij, maar niets kan ons meer van jullie scheiden. Onze liefde is eeuwig, ook in de andere wereld en is eindeloos nabij.

Wij zeggen jullie geen vaarwel maar tot weerzien voorbij deze wereld. Mijn innige deelneming aan de ouders van de slachtoffertjes.

Mvg. William : Reactie geven door Claus Lore
Hoop helpt ons door pijnlijke en moeilijke tijden heen, laten wij hoopvol blijven onder de grimmigste omstandigheden, zelfs als de zaken anders uitpakken dan wij hadden gewenst. Laat ons samen veel positieve kosmische energie sturen naar de ouders en familieleden van de slachtoffertjes. Geloof in de eeuwigheid van de ziel, geloof kan het onmogelijke waar maken. Ver nieuw ons vertrouwen in de aangeboren goedheid van het leven en ons inzien dat het universum welwillend is. Help ons geloof te vinden dicht bij onze ziel te zijn en dat van de overleden kinderen opdat zij verder leven in ieders hart. Jouw tekst is een mooie bijdrage in het geloof van een verder bestaan na dit leven, deze blog ( zeker ook het kunstenaars blog) waar Walter ook een mooi verhaal heeft geschreven over het verloop van die laatste reis. Laten wij in gedachten mediteren, en hen begeleiden naar het eeuwig licht.

7 reacties, klik hier om een reactie te plaatsen:

Martens L zei

Gewoon hemels jouw tekst bijna Goddelijk verwoord, hoop dat vele mensen deze tekst kunnen lezen! Jouw woorden bevatten hoop en liefde die ons nieuwe energie heeft. Je maakt ons duidelijk hoe kwetsbaar het is *een mens* en zijn. ?
Martens L.

De Roeck A zei

Geef verdriet de ruimte. Natuurlijk moet je jezelf moet inpraten, maar stop je verdriet beslist niet weg. Ook jij mag je laten gaan als het nodig is. Geef jezelf de tijd om alles te kunnen plaatsen, heb ook mijn zoontje van 10jaar verloren in een verkeersongeval. Verwerken kan door de tijd heen, maar vergeten dat kan je nooit. Veel steun aan de ouders, mooie tekst William en hoop voor jou ook op beterschap met je hart. Groetjes Anneke

Jess zei

Weet je niet wat je moet zeggen tegen iemand die verdrietig is? Gebruik dan de woorden van een ander. Zoek een citaat, boek, liedje of gedicht ( zoals hier zo mooi en met zoveel gevoelige woorden is geschreven ) datgene uitdrukt wat jij zou willen zeggen. Of stuur gewoon een kaartje, met lieve steunende woordjes. Bedankt voor deze mooie hoopvolle tekst die onze hoop op een eeuwig leven versterkt. Sofia en Jess groetjes vanuit Lommel-----mogen wij deze tekst gebruiken-----?
.

van der jeugt zei

Ja dat mogen jullie zeker ! Laten wij geloven in een opperwezen die wij GOD noemen. Ik geloof dat alle mensen gelijk zijn en dat het onze religieuze plicht is, rechtvaardig en barmhartig te zijn en te proberen onze medemensen gelukkig te maken. Groetjes William

Gerry en Luc zei

Geen woorden om deze tekst te omschrijven ! Gewoon super zo diep en met een ongelooflijke woorden keuze. Walter zijn verhaal is ook aangrijpend geschreven, jullie zijn een voorbeeld om onze samenleving in harmonie te doen samen leven. Goede daden zijn schakels die samen een ketting van liefde vormen. Gerry

Claus Lore zei

Hoop helpt ons door pijnlijke en moelijke tijden heen, laten wij hoopvol blijven onder de grimmigste omstandigheden, zelfs als de zaken anders uitpakken dan wij hadden gewenst. Laat ons samen veel positieve kosmische energie sturen naar de ouders en familieleden van de slachtoffertjes. Geloof in de eeuwigheid van de ziel, geloof kan het onmogelijke waar maken. Ver nieuw ons vertrouwen in de aangeboren goedheid van het leven en ons inzien dat het universum welwillend is. Help ons geloof te vinden dicht bij onze ziel te zijn en dat van de overleden kinderen opdat zij verder leven in ieders hart. Jouw tekst is een mooie bijdrage in het geloof van een verder bestaan na dit leven, deze blog ( zeker ook het kunstenaars blog) waar Walter ook een mooi verhaal heeft geschreven over het verloop van die laatste reis. Laten wij in gedachten mediteren, en hen begeleiden naar het eeuwig licht.

Jess zei

Bedankt William wij hebben jouw tekst goed en met veel liefde kunnen gebruiken,de tekst verzacht ons verdriet. Groetjes vanuit Lommel

Even Doorklikken

Facebook

Ideeën of teksten? Mail ons.

Heb je een (spirituele) tekst, een evenement of andere ideeën, laat het ons weten. Veel kans dat uw tekst verschijnt op Yanga.be, het spiritueel blog voor jou en door jou.

Teksten mogen worden gestuurd naar contact@yanga.be en worden gepubliceerd na lezing en goedkeuring.