Mogelijk gemaakt door Blogger.

Ons Blogteam

Ons Blogteam

De Teller

vrijdag, februari 03, 2012
foto Isabelle Lescrauwaet
Wat een bloem nodig heeft, is de kracht van de stengel om ze te dragen, om de bloem vast te houden in weer en wind en om te reiken naar de zon.
Wat een mens nodig heeft, is de fijngevoeligheid van talloze lieve woordjes. Om te leven heb je liefde nodig want liefde is de pijler van ons leven. Deze zekerheid ondersteunt ons wanneer wij het moeilijk hebben of wanneer de toekomst onzeker wordt, vertrouwen wij op onze geliefde dat hij of zij ons leven leert terug te waarderen en vertrouwen, dan zal alles terug positief afgestemd kunnen worden, zelfs te midden van twijfel en angst.
Ontsteek de vonk van de liefde in jullie leven, deze bekrachtiging zal deuren voor jullie openen naar goedheid en vreugde. Optimisme wordt geboren uit jullie samen zijn, en zal nieuwe doelstellingen geven aan je relatie. Laat dit de drijfkracht zijn om jullie samen te brengen en elkaars liefde te koesteren.
Je mag nooit vergeten dat je je leven op aarde zelf bepaalt als je gelukkig of ongelukkig wilt zijn. Laat jouw huis de tempel zijn van de liefde, waar de bloem van de liefde tot bloei komt en je de stengel bent waar je je geliefde kan vasthouden bij voor- en tegenspoed in het leven. Alles wat vreugde en licht brengt in het menselijk hart is het werk van onze liefde.
Mogen wij zo de grote vrede binnengaan, de eeuwige vrede, de eeuwige liefde, de enige werkelijkheid, het enige ware leven, waardoor het licht tot in de donkerste plaatsen van ons leven kan schijnen. Laat liefde ons voedsel zijn, zodat wij in een dankbare extase opgeheven worden in een hoger niveau van ons leven.
Aanvaarding komt voort uit ons innerlijke, uit een rustig innerlijk weten, dat wat het heden ons brengt, de vrucht is van wat we met onze liefde hebben gecreëerd.
Reactie van Annelies de We

William jouw woorden hebben mij meegenomen naar een fantastische wereld, waar ik totaal in rust kan komen met mijzelf. Bedankt om de mooie woorden die in al je teksten voorkomen, het is hart verwarmend in deze kille gevoelsloze tijd. Annelis de We


2 reacties, klik hier om een reactie te plaatsen:

Annelies de We zei

William jouw woorden hebben mij meegenomen naar een fantastische wereld, waar ik totaal in rust kan komen met mijzelf. Bedankt om de mooie woorden die in al je teksten voorkomen, het is hart verwarmend in deze kille gevoelsloze tijd. Annelis de We

dirk zei

in de jachtige wereld dat we nu zijn ,zijn je woorden wel op de juiste plaats , william.ik sluit me volledig aan op de vorige reaktie van mevrouw, jou woorden brengen me to rust ,verdraagzaamheid en begrip is er nog te weinig in deze wereld

Even Doorklikken

Facebook

Ideeën of teksten? Mail ons.

Heb je een (spirituele) tekst, een evenement of andere ideeën, laat het ons weten. Veel kans dat uw tekst verschijnt op Yanga.be, het spiritueel blog voor jou en door jou.

Teksten mogen worden gestuurd naar contact@yanga.be en worden gepubliceerd na lezing en goedkeuring.