Mogelijk gemaakt door Blogger.

Ons Blogteam

Ons Blogteam

De Teller

woensdag, februari 22, 2012
Onze William, vredesambassadeur en grote bezieler van de verschillende blogs, vroeg me een berichtje te plaatsen, bestemd voor alle sympathisanten en lezers van deze "new age" teksten, die zoveel liefde en kracht uitstralen en voor hem nu onomkeerbaar ook een steun zullen zijn in deze moeilijke periode van zijn leven.

Voor het ogenblik is hij gehospitaliseerd en moet zijn taak wat rustiger opnemen. Maar, geen nood, hij is op de terugweg en reeds veel beter. Binnen enkele dagen zal hij zijn drukke bedrijvigheid, met zijn zo'n krachtige, spirituele en hartverwarmende teksten, terug opnemen.

Hij heeft nu wellicht wel nood aan een schouderklopke en veel bemoedigende woorden, of sturen we hem vanwege ons allen deze mooie amaryllis, symbool van onze verbondenheid met hem. Want, in en door onze teksten bereiken we een bijzonder figuur, die ons allemaal stimuleert en de schoonheid van het leven leert in te zien.

William, iedereen zal blij en gerustgesteld zijn wanneer we terug kunnen proeven van uw uitermate wijze woorden die voor ons en vele mensen een bron zijn waar zij onuitputtelijk nieuwe moed, zelfvertrouwen en levensblijheid uit kunnen halen.

We hopen u spoedig terug in ons midden te hebben.

Veel liefs van alle lezers.
(in het bijzonder van Ieza, Vera, Walter, Nicole, Bart, Eric en Tom)

Reactie voor : Beste Liam,

Voor een goede vriend,
een vriend die een goed luisteraar is,
een vriend van het positieve woord,
een vriend met de nog oude, droge, maar steengoede humor,

wil ik even zeggen, veel beterschap gewenst,
jouw hart gesterkt door al die lieve mensen die jou steunen.
Word gauw beter !
Groeten, Nathalie.

12 reacties, klik hier om een reactie te plaatsen:

William zei

Angst dat mijn hart het zou begeven, angst liet de zon ondergaan en verdween achter de horizon van het leven,
bedankt, jullie liefde liet die angst verdwijnen en liet de zon terug opkomen van achter de horizon hier ver vandaan.

terug in het ziekenhuis na zo vele keren de laatste 12j, keek ik door het raam naar de bomen die daar zo naakt staan deze tijd vh jaar
Ik zag in mijn verbeelding lichtjes aan de bomen die plotseling veranderden in glinsterende tranen,
De bomen voelden het verdriet in mij, maar jullie lieten terug de liefde in mijn hart groeien, tot de tranen in de bomen terug lichtjes werden.
Ze knipoogden naar mij met tevreden gezichtjes.

Bedankt allemaal

Anoniem zei

Wij knipogen allen naar jou met een brede glimlach op ons gezicht en wensen jou een spoedig herstel. Ann en vrienden

Anoniem zei

Van ons ook een knipoogje en spoedig herstel / lees eens aandachtig jouw teksten zoals wij en je bent er direct bovenop / groetjes Jan, lore en Bastiaan

Bart zei

Da's een goeie tip van Jan & Co :) en je weet, gedachten zijn krachten hee, dus focus op genezen. Wij hier doen alvast mee!
Helende groetjes,

Anoniem zei

Bart, je hebt gelijk! William schrijft veel over positieve gedachten en krachten + alles wat ons leven mooi kan maken. Wij raden het je ook aan om eens diep en aandachtig alles te lezen wat je al geschreven hebt. Het zal zoals bij ons jouw leven naar een hogere sfeer brengen en geluk zal een deel zijn van jou. De schrijver moet ook de " de lezer zijn " je ziet er zit al een deel van je teksten in mijn geschreven zinnen.Van laere D.

Anoniem zei

Spoedig herstel. l!!l amaryllis deze bloem geven wij ook aan jou om de zovele mooie opfleurende teksten die hier te lezen zijn. Ook een woordje van dank aan Walter om de zo mooie woorden die hij gebruik in deze prachtige tekst. Je hebt een prachtig team en supers blogs. Jean de Keersmaker en vrienden ( regelmatige bezoekers van jouw blogs)

Anoniem zei

Ja zijn teksten zijn hartverwarmend en met een duidelijke spirituele liefdevolle inhoud, laten wij bidden tot de grote kosmische macht aller tijden ( voor de gelovigen onder ons God) dat is het prachtige van alle teksten van William, hij laat het over aan de lezer zelf waarin hij gelooft of niet gelooft. Dat hij terug het leven hoopvol voor iedereen maakt met zijn levenskrachtige mooie teksten zoals Walter dat zo mooi verwoord

Sylvie - Chantal zei

Wie je ook bent je hebt ook zo mooi verwoordt. ,William veel beterschap gewenst.
Word beter
Ga weer sralen
Ga weer lachen
Ga weer je gedachten verwoorden
Wij zullen er altijd voor jou zijn
Niet als de jouwe
Dus neem genoegen
Met alleen onze vriendschap

Anoniem zei

Je leert ons positief te denken, laat nu ook eens jouw gedachten, energie en geloofskracht werken. Wij zullen het in de goede Goddelijke richting sturen door ons gebed met de Heer krachtig en met liefde te bidden. Wij kijken uit naar jouw onuitputtelijke nieuwe moed zoals de tekst hierboven zo mooi verwoordt. Beterschap Dorin en vrienden

Anoniem zei

Prachtig wat hier allemaal geschreven staat, zeer mooie blog met tal van onderwerpen en kunst. Ken Tom van komen eten zo ben ik hier belandt, nog eens goed in de krant gekeken van vorige week denk ik. Tip het adres in op mijn computer, hier ben ik ? Alvast veel beterschap William = Stefanie

Anoniem zei

Veel beterschap fan van jouw blog team : De Baets S

Anoniem zei

Beste Liam,

Voor een goede vriend,
een vriend die een goed luisteraar is,
een vriend van het positieve woord,
een vriend met de nog oude, droge, maar steengoede humor,

wil ik even zeggen, veel beterschap gewenst,
jouw hart gesterkt door al die lieve mensen die jou steunen.
Word gauw beter ! Groeten, Nathalie.

Even Doorklikken

Facebook

Ideeën of teksten? Mail ons.

Heb je een (spirituele) tekst, een evenement of andere ideeën, laat het ons weten. Veel kans dat uw tekst verschijnt op Yanga.be, het spiritueel blog voor jou en door jou.

Teksten mogen worden gestuurd naar contact@yanga.be en worden gepubliceerd na lezing en goedkeuring.