Mogelijk gemaakt door Blogger.

Ons Blogteam

Ons Blogteam

Blogarchief

De Teller

dinsdag, januari 15, 2013
Ik zie alleen weemoed,
donkere ogen
als een spiegel van haar ziel.
Leven,
trachten verdriet te vergeten.
Een lach en muziek
walsen
met  haar geest.
Ondanks kwelling,
door de tijd
 niet gespaard...
Hoop, een ander leven...
Het verleden nooit
  gewist.
Een levensverhaal,
in haar zwarte blik
  vol droefheid.
Onoverbrugbaar.
  Weerloos.
Alleen met haarzelf
Walter Stroef @
Ik zie alleen weemoed,
donkere ogen
als een spiegel van haar ziel. Ja je hebt gelijk Walter, wij westerse vrouwen voelen ons vrij ! deze vrouwen zijn gevangen in hun geloof en kledij. Hoop voor degene die het anders willen ook hoop komt op verandering ? -----------------------Groeten Petra

Geeft dit kracht, het is als een schild die hun leven verbergt. Goddelijke of kosmische macht geef hen de kracht en het uithoudingsvermogen om zo door het leven te moeten of gewild te gaan. Laten wij in vrede met elkaar leven en elkaar niets opdringen wat wij zelf niet willen hebben in dit leven. Liefdevolle, hoopvolle ----------------------groeten Edwin
          Water stroef :
Petra,Edwin en Born, de opvatting van sommige volkeren over hoe het leven zich op aarde moet voltrekken, is werkelijk weerzinwekkend.In vergelijking leven we hier in het westen echt als koningskinderen.Via onze positieve gedachten moeten we deze mensen helpen en geduldig hopen dat onze inzichten over een universeel recht voor alle bewoners van deze mooie planeet, ook daar zouden bewerkstelligd worden. ---------------------Veel groetjes, Walter.
 Prachtige blog op een positieve manier zo een gedurfd onderwerp aanhalen, waarbij niemand gekwetst word maar toch ons eens doet nadenken over de islamisering in België. Dat is op zich geen probleem als wij elkaars opvattingen respecteren en elkaar niets opdringen. Maar ik ben bang als wij in de wereld kijken er maar een groot probleem is dat er zovele islamfundamentalisten zijn.                                                             -------------------Bezorgde groep Belgen die zeker geen racisten zijn maar vredelievend willen samen leven.

7 reacties, klik hier om een reactie te plaatsen:

Anoniem zei

Ik zie alleen weemoed,
donkere ogen
als een spiegel van haar ziel. Ja je hebt gelijk Walter, wij westerse vrouwen voelen ons vrij ! deze vrouwen zijn gevangen in hun geloof en kledij. Hoop voor degene die het anders willen ook hoop komt op verandering ? Groeten Petra

Anoniem zei

Geeft dit kracht, het is als een schild die hun leven verbergt. Goddelijke of kosmische macht geef hen de kracht en het uithoudingsvermogen om zo door het leven te moeten of gewild te gaan. Laten wij in vrede met elkaar leven en elkaar niets opdringen wat wij zelf niet willen hebben in dit leven. Liefdevolle, hoopvolle groeten Edwin

Anoniem zei

Coole tekst met keigoede reacties ;;;;Born;;;;

Walter Stroef zei

Petra,Edwin en Born, de opvatting van sommige volkeren over hoe het leven zich op aarde moet voltrekken, is werkelijk weerzinwekkend.In vergelijking leven we hier in het westen echt als koningskinderen.Via onze positieve gedachten moeten we deze mensen helpen en geduldig hopen dat onze inzichten over een universeel recht voor alle bewoners van deze mooie planeet, ook daar zouden bewerkstelligd worden. Veel groetjes, Walter.

Anoniem zei

Walter wat een leerrijke reactie om eens bij stil te staan. Nadine

Anoniem zei

Prachtige blog op een positieve manier zo een gedurfd onderwerp aanhalen, waarbij niemand gekwetst word maar toch ons eens doet nadenken over de islamisering in België. Dat is op zich geen probleem als wij elkaars opvattingen respecteren en elkaar niets opdringen. Maar ik ben bang als wij in de wereld kijken er maar een groot probleem is dat er zovele islamfundamentalisten zijn. Bezorgde groep Belgen die zeker geen racisten zijn maar vredelievend willen samen leven.

Anoniem zei

Het in Harmonie zijn, met een ieder die je ontmoet,welke tonen,stemmen of melodieen,dit ook mogen voortbrengen,dat uiteindelijk alles je brengt bij de Oorsprond,van het Zijn,het Wezen,het AL,God Is.

Even Doorklikken

Facebook

Ideeën of teksten? Mail ons.

Heb je een (spirituele) tekst, een evenement of andere ideeën, laat het ons weten. Veel kans dat uw tekst verschijnt op Yanga.be, het spiritueel blog voor jou en door jou.

Teksten mogen worden gestuurd naar contact@yanga.be en worden gepubliceerd na lezing en goedkeuring.