Mogelijk gemaakt door Blogger.

Ons Blogteam

Ons Blogteam

De Teller

vrijdag, december 02, 2011
Foto  Isabelle Lescrauwaet


Wanneer je over een langere periode bepaalde zijnstoestanden creëert, is het succes in wat je doet in de wereld erg moeilijk te voorkomen. Uit bepaalde zijnstoestanden ontspringt een leven dat zo rijk is dat wereldse goederen niet langer van belang zijn.
De ironie van het leven is, van zodra voor ons wereldse rijkdom en succes niet meer belangrijk zijn, de weg open is om alle positieve kosmische universele energieën naar ons te laten toestromen.
Woorden zijn scheppend, daden zijn creatief. Gedachten, woorden en daden zijn drie scheppingsniveaus. Het woord "ik" is de startsleutel voor de motor van de schepping ( naar wereldvrede ).

De woorden "ik ben" zijn uitzonderlijk krachtig, zij zijn uitspraken die jouw gedachten kracht geven naar het universum toe. Tot resultaat dat jij succes wilt in alles wat je doet, het kan tot niets anders leiden (zolang je het kan delen met anderen), want gedachten en woorden zijn scheppend, net als daden, en als je handelt volgens een manier die erop wijst dat je succes wilt, dan zijn jouw gedachten, woorden en daden in overeenstemming en zal je ongetwijfeld deze ervaring van behoeftigheid beleven.
Zo word je een krachtige schepper van jouw eigen succes in jouw leven. Eerst loslaten, dan ontvangen is het sleutelwoord van succes. Als je niet loslaat, kan je ook niet ontvangen. Maak je eerst helemaal leeg, om daarna het andere ik in je te laten ontwikkelen naar het werelds succes toe.

Onze wereld bestaat uit een energieveld dat we kunnen beïnvloeden met onze gedachten. Via dit veld zijn wij allemaal met elkaar verbonden en het is hoog tijd dat we dit ook eens allemaal  gaan beseffen.
Veel mensen lijden tegenwoordig aan de dodelijkste ziekte die een mens kan treffen : eenzaamheid. Het is belangrijk jouw succes te creëren, maar het ook met anderen te delen. Zo maak je een hoger energieniveau dat rijkdom en welvaart zal scheppen.

De wereld zucht nu onder de ene financiële crisis na de andere, ons milieu is aan het bezwijken, buurten vallen uit elkaar. De kloof tussen arm en rijk wordt groter en groter, het terrorisme bedreigt ons. Al die narigheid is voortgevloeid uit dat ene onjuiste idee, dat het leven in het leven "ieder voor zich" zou zijn.
Allerlei wetenschappelijke onderzoeken van kwantummechanica tot de biologie en de psychologie bewijzen ook overduidelijk dat we met elkaar in verbinding staan. Er is een enorme zee onzichtbare energie die tussen alles en iedereen stroomt en die alles met alles verbindt.

Ons lichaam en onze geest zijn een pakketje energie dat constant in verbinding staat met het veld (al dan niet van goddelijke of kosmische oorsprong), aan jullie de keuze. Mijn keuze is niet jouw keuze daarom laat ik iedereen in vrijheid geloven of niet geloven? Hoe meer mensen met dezelfde intentie liefde uitzenden, hoe sterker het effect zal zijn in het beïnvloeden van de onzichtbare energie die tussen iedereen doorstroomt.
Zullen wij erin slagen om het geweldsniveau te doen dalen, omdat iedereen het naar zich wilt toehalen, en dat door enkel te denken dat het naar jou toekomt, "liefde" om het daarna door te sturen in het werelds energieveld. Als je deze zijnstoestanden over langere tijd creëert, is het succes in wat je doet in de wereld erg moeilijk te voorkomen  "vrede en evenwicht tussen de volkeren" en succes in jouw leven.

7 reacties, klik hier om een reactie te plaatsen:

Vredes beweging WPF zei

Wat je schrijft is waar, wij zijn met verschillende groepen aan het mediteren en sturen van positieve energie naar zieke personen om op deze manier hen te voorzien van een nieuwe krachtige energie dat het genezings-procces zal bevorderen daar zijn wij zeker van.Dat geeft men in Lourdes in Frankrijk ook al meerder malen bewezen de kracht van het gezamenlijk gebed.Daarom mensen laten wij bidden of mediteren om de wereld positief te veranderen, dat de geschiedenis zich niet herhaalt. Wij niet aan de vooravond komen van een derde wereld oorlog ? ! ?, de wereld is nu al voor 2/3 aan het vechten. Voor wat: OLIE ? GODSDIENST ? MACHT ? valse VRIJHEID ? enz. Laten wij ons verenigen in het geloof in een betere wereld, onze energie in die richting sturen. Veranderen zal het als je er maar in gelooft, hoe meer erin geloven hoe sterker wij staan.

Van der pilt M en L zei

Waarom lukt het bij de ene en de andere niet ?. Je ziet succes bij bepaalde bevolkingsgroepen: kijk maar naar Duitsland ze hebben 2 keer de oorlog verloren , hun land volledig verwoest !. Maar zijn terug de sterkste natie van Europa, is dit de kracht van het positief denken en de inzet van de bevolking. Of wat ? ? is hier meer aan de hand dan gewoon krachtig en energie sturen naar het universum, dan wachten wat er komt ? ?. Mooie tekst wil het al gans mijn leven toepassen maar het lukt niet ? HELP ! ( of is wachten niet de juiste werkwijze ) ingesteldheid van ons ?, moet ik meer in mijzelf geloven eer er actie komt van boven af ? ? ! !

Ronald zei

In december 2004 werden Ronald & Maria gevraagd om voor Shanella van 20 jaar te bidden die in coma lag, en natuurlijk zijn we daar op in gegaan. Nadat we gebeden hadden, was er de volgende dag (zoals we hadden uitgesproken) een opmerkelijke verbetering van haar toestand.
De strijd was echter nog niet gestreden, ze bleef in levensgevaar. We zijn natuurlijk blijven bidden en hadden gebedssteun voor haar gevraagd via Internet aan vele wereldwijde bedieningen. Over de hele wereld is er meegebeden!
Er was een moment dat de behandelende artsen de stekkers uit het life-supportsystem wilden trekken, want, werd er gesteld, er was geen enkele hoop meer, omdat ze hersendood was. Maar Ronalds geloof was groter dan de vreselijke diagnose van de doktoren. Hij sprak keihard uit: “Nee! Ze zal niet sterven, ze zal leven, in Jezus’Naam!”
Niet lang daarna, in januari 2005, gebeurde het wonder; Ronald was in het ziekenhuis en was zoals elke week aan haar bed aan het bidden, en opeens begon ze te praten! Ze reageerde op het gebed van Ronald, ze had ongemak en wilde dat die rare snuiter aan haar bed stil was. “En jij moet je bek houden” kreeg hij naar zijn hoofd van het meisje, dat volgens de doktoren ten dode was opgeschreven.
Natuurlijk bleef hij doorbidden, en uiteindelijk begon ze te zeggen dat ze naar het toilet moest, zodat Ronald de zuster er bij riep. De zuster vond het onvoorstelbaar, maar nadat ze Shanella had gerustgesteld, hoorde zij opeens dat haar comapatiënte de Naam van Jezus aanriep. Het bijzondere was, dat Ronald eerder steeds tegen Shannella had gezegd: “ Roep de naam van Jezus maar aan, Hij zal je genezen.”
Een half uurtje later stonden er twee verbaasde professoren bij haar bed en probeerden haar aan het praten te krijgen, maar tegen hen ze zei ze niets. Een van de doktoren vroeg ongelovig aan de zuster of zij het ook gehoord had. Toen zij dit bevestigde, kwam er alleen maar uit, dat ze er niets van snapten. Ronald antwoordde dat hij ooit eens een dokter had horen zeggen dat als zij niets meer konden doen, alleen God nog wonderen kon verrichten. De arts erkende dat hun middelen ook maar beperkt zijn.
Eén week later was Shanella uit haar coma, en lag op een andere afdeling. Haar armen en benen kon ze nog niet gebruiken, maar ook daar hebben we voor gebeden. De week daarop vroeg Ronald: “En, hoe gaat het?” Hierop deed Shannella haar armen en benen demonstratief in de lucht! Het hele ziekenhuis sprak over het wonder!
De doktoren en de verpleging waren vol verwondering.
God had het laatste woord!!!

We willen iedereen bedanken voor hun gebed, ook namens de ouders van Shanella .
God is zó goed! We worden iedere keer weer helemaal blij van Zijn lieflijkheid en trouw

Lammens E. zei

Lieve mensen, het is de eerste keer dat ik over het bestaan van een vredes beweging hoor en dan nog één die met energie werkt! Dit is wat ik al dertig jaar doe, werken met energie. Zit in een spirituele groep waarvan niemand de afkorting WPF ken. Als U voorstelt om ons te verenigen, hoe kunnen we jullie dan vinden? Ben heel nieuwsgierig en wil nog altijd bijleren of kennis doorgeven. Zeker is samen zijn we sterker als het maar niet verkeerd gebruikt wordt. Energie sturen en daarbij bidden is voor mij de ideale combinatie en gebruik dit bij handoplegging. Ik hoop toch iets van jullie beweging te horen.
Wat betreft de familie Van der Pilt zou ik aanbevelen het ( oefenboek voor paranormale vermogens ) van Enid Hoffman eens te lezen met praktische oefeningen om jullie intuïtie tot ontwikkeling te brengen. Een afwachtende houding is verloren tijd , zoek eventueel mensen op die er ook mee bezig zijn. Ik denk dat er hier op dit blog velen zijn. Veel licht en liefde stuur ik jullie allen. L .E

WPF ( spirituele vrienden ) zei

Het is normaal dat je ons niet kent wij bestaan uit een paar privé groepen die bidden om de wereld energie te veranderen in een meer positieve lijn tegen over GOD.Denk dat je mis bent, ben je naam al tegen gekomen in de UPF, waar jij vredes ambassadeur bent. Hier spreek je niet de volle honderd procent de waarheid Eric, UPF werkt ook met GODS energie . Waarbij zij u duidelijk willen maken dat er eeuwige liefde bestaat, ook na dit leven. Voor eeuwig verbonden zijn met elkaar in GODS scheppende schoonheid.Jullie werken met energie hoop dat je de goede mensen om je heen hebt. Zodat je er waardevol in kan werken, het is allemaal zeer gemakkelijk gezegd, woorden zijn niet altijd daden.Begrijpt u nu waarom wij enkel maar enkel sporadische van ons laten horen. Niet iedereen is zo positief en Gods gelovig zoals hij zegt te willen zijn. Wees ook maar voorzichtig en beperk je , in jouw groep. Wij kunnen samen werken in de spirituele wereld om de liefdes energie te versterken op deze wereld, dat is veel veiliger dan lichamelijk samen te zijn. Dat begrijp jij zeker denk ik !Kennis ontvang je van goede spirituele leiders, die moet je er eerst uithalen, zoals William beschrijft in een van zijn mooie teksten

WPF ( spirituele vrienden ) zei

Het is normaal dat je ons niet kent wij bestaan uit een paar privé groepen die bidden om de wereld energie te veranderen in een meer positieve lijn tegen over GOD.Denk dat je mis bent, ben je naam al tegen gekomen in de UPF, waar jij vredes ambassadeur bent. Hier spreek je niet de volle honderd procent de waarheid Eric, UPF werkt ook met GODS energie . Waarbij zij u duidelijk willen maken dat er eeuwige liefde bestaat, ook na dit leven. Voor eeuwig verbonden zijn met elkaar in GODS scheppende schoonheid.Jullie werken met energie hoop dat je de goede mensen om je heen hebt. Zodat je er waardevol in kan werken, het is allemaal zeer gemakkelijk gezegd, woorden zijn niet altijd daden.Begrijpt u nu waarom wij enkel maar sporadische van ons laten horen. Niet iedereen is zo positief en Gods gelovig zoals hij zegt te willen zijn. Wees ook maar voorzichtig en beperk je , in jouw groep. Wij kunnen samen werken in de spirituele wereld om de liefdes energie te versterken op deze wereld, dat is veel veiliger dan lichamelijk samen te zijn. Dat begrijp jij zeker denk ik !Kennis ontvang je van goede spirituele leiders, die moet je er eerst uithalen, zoals William beschrijft in een van zijn mooie teksten

lammens E. zei

Beste mensen, inderdaad ben ik vredes ambassadeur van U P F, maar van de afkorting W P F heb ik nog nooit gehoord. U zou als eerste moeten begrijpen dat ik niet met alles naar buiten kom. En mijn bedoelingen zijn zuiver. Dit kan uitgemaakt worden in mijn woorden “als het maar niet verkeerd gebruikt wordt.’’ Wij weten ook wel dat er energie voor andere doeleinde gebruikt wordt, en zijn daarom ook voorzichtig met wat we schrijven en zeker met wat we doen. Ik ga van de veronderstelling uit dat U de laatste reactie zelf heb geschreven ,zonder overleg met Uw groep want wat ik voor privé wilde houden komt U mee naar buiten,zeg dat ik niet voor 100% de waarheid vertel en wens geen contact te nemen met mij. Ik heb niets te verbergen en hoop voor jullie privé groepen ook niet. U heb dan ook gelijk als we beiden positief bezig zijn zal onze energie elkaar tegen komen en zitten we op de zelfde golflengte voor hetzelfde doel. Veel licht en liefde. L.E.

Even Doorklikken

Facebook

Ideeën of teksten? Mail ons.

Heb je een (spirituele) tekst, een evenement of andere ideeën, laat het ons weten. Veel kans dat uw tekst verschijnt op Yanga.be, het spiritueel blog voor jou en door jou.

Teksten mogen worden gestuurd naar contact@yanga.be en worden gepubliceerd na lezing en goedkeuring.