Mogelijk gemaakt door Blogger.

Ons Blogteam

Ons Blogteam

De Teller

maandag, december 12, 2011
Foto van Isabelle Lescrauwaet

Jouw visie wordt pas duidelijk als je in jouw hart kijkt. Wie naar buiten kijkt, droomt en fantaseert er op los, wie naar binnen kijkt, wordt zich bewust van zijn eigen realistisch kunnen. Zo zal je rijk worden, niet door jouw vermogen te vermeerderen maar door jouw hebzucht te verminderen.
Uitstalling van rijkdom geeft innerlijke armoede. Zal de glimlach die je uitzendt tot jou terugkeren, die glimlach zal jouw positieve energie sterken en de wereld zal jou omarmen.
Geluk is een tussenstation tussen te weinig en teveel. De geest wordt, net als de kosmos, steeds groter en groter en net als de kosmos kent de geest ook geen grenzen. Word een vriend van jezelf om vrienden te krijgen, een vijand neemt meer plaats in ons hoofd in dan een vriend in ons hart.

2 reacties, klik hier om een reactie te plaatsen:

Claudine zei

Ja zeker weten wij zouden beter meer in ons hart kijken, zouden wij dan minder gevoelloos zijn ? . Hoop het ! ( mooi hoor ! ) Claudine

Jonas VdJ zei

Zal de glimlach die u uitzendt tot u terug keren, die glimlach zal jouw positieve energie sterken en de wereld zal jouw omarmen.
Geluk is een tussenstation tussen te weinig en te veel. De geest wordt, net als de kosmos, steeds groter en groter en net als de kosmos kent de geest ook geen grenzen. Zo is jullie blog mooi aan het groeien, jullie positieve energie gaat via het blog naar de mensen. Zo wordt je groter zoals je jouw tekst het beschrijft, succes mannen ! met jullie nieuwe blogs !

Even Doorklikken

Facebook

Ideeën of teksten? Mail ons.

Heb je een (spirituele) tekst, een evenement of andere ideeën, laat het ons weten. Veel kans dat uw tekst verschijnt op Yanga.be, het spiritueel blog voor jou en door jou.

Teksten mogen worden gestuurd naar contact@yanga.be en worden gepubliceerd na lezing en goedkeuring.