Mogelijk gemaakt door Blogger.

Ons Blogteam

Ons Blogteam

De Teller

zondag, december 18, 2011
Hoi iedereen,

Ik zal me eerst even kort voorstellen :

Ik ben Tom Bracke 36 jaar oud, gehuwd met Marijke De Meester en heb een schat van een Dochtertje Naomi
Mijn lieftallig vrouwtje is gespecialiseerd in voetreflexologie en Shiatsu-massages en heeft een eigen praktijk in Balgerhoeke te Eeklo.
Ikzelf ben werkzaam als ambtenaar bij de Rijksdienst voor Pensioenen, maar 1 van mijn grootste passies zijn kristallen en halve Edelstenen.
Fans van het TV programma “komen eten” zullen wellicht al gemerkt hebben dat ik als kristaltherapeut graag vertoef in de wondere wereld van kristallen.
Mijn overwinning heb ik dan ook voor een groot deel te danken aan de ontspannende energie van de kristallen.
Straks kom ik nog uitgebreid terug op die relaxerende en heilzame kracht van de kristallen en wil ik met veel plezier mijn opgedane kennis en eigen ervaringen met jullie delen.

Hoe is het allemaal begonnen voor mij?

In het begin stond ik nogal sceptisch tegenover de energieën van kristallen zoals de meeste mensen, want hoe kan een simpele steen nu in godsnaam merkbare verbeteringen teweegbrengen op fysiek en emotioneel gebied  dacht ik bij mezelf.
Maar in April 2010 is voor mij een totaal nieuwe wereld opengegaan en hebben de kristallen een belangrijke plaats in mijn leven ingenomen. Het was de eerste ontmoeting met mijn schoonouders in Ierland, altijd een spannend moment natuurlijk J
Toen ik bij hun binnenkwam werd ik overvallen door een waaier van verschillende aangename energieën dat ik bij mezelf dacht, wat is hier toch aan de hand?
Zoiets had ik in mijn leven nog nooit meegemaakt en het was zo overweldigend dat ik de eerste momenten volledig sprakeloos was. Ze vertelden mij dat dit te maken had met de kristallen en uit beleefdheid knikte ik, maar ik was allesbehalve overtuigd dat die stenen daar iets mee te maken konden hebben. De nieuwsgierigheid was wel een beetje opgewekt en aangezien we daar toch een week verbleven had ik ruim de tijd om op onderzoek te gaan.
Mijn schoonouders hebben een groothandel in kristallen en halve edelstenen, dus ik had genoeg soorten om mee te experimenteren. En vanaf dat moment heb ik aan de lijve kunnen ondervinden wat voor verschillende krachten die kristallen uitstraalden en is de interesse toegenomen.
Terug in België heb ik mijn diploma kristaltherapie behaald en momenteel geef ik lezingen en homeparty’s om mensen bij te brengen wat kristallen voor mens en dier kunnen betekenen.
DIT NIEUWE BLOG ZAL VANAF VOLGENDE WEEK KLAAR ZIJN, zal geplaatst worden bij onze andere blogs. Even doorklikken zal dan volgende blogs omvatten : Uw tekst op yanga.be = Yangaforum = Facebook = This blog in  English = Het kunstenaars blog = Breng lichaam en Geest in evenwicht =

5 reacties, klik hier om een reactie te plaatsen:

Bart zei

Interessant wordt het zeker :) Kristallen interesseren me wel gezien er thuis ook enkele liggen. Het fijne weet ik er echter nog niet van ...

Fijn dat jullie het ook leuk vinden :)

William zei

Welkom Tom ,
Wij kijken uit naar jouw ervaringen met de kristallen en halve edelstenen hoe zij ons leven kunnen beïnvloeden.. Wij hebben allemaal behoefte aan rust van tijd tot tijd om te ontspannen van het drukke dagelijks leven, en lichaam en geest weer op te laden. Kunnen wij met de ontspannende energie van deze kristallen en onze behoefte aan rust, in harmonie met onszelf en onze natuur in evenwicht brengen. Zal rust onze geest verfrissen en onze voorraden aan vitaliteit aanvullen, zonder ontspanning storten we lichamelijk in en kunnen we niet goed meer denken. We verliezen de helderheid en concentratie en raken fysiek en mentaal uitgeput. Rust en ontspanning maakt dat ons systeem optimaal functioneert en geeft ons gelegenheid over nieuwe mogelijkheden na te denken. Hoop dat je samen met je vrouwtje, vele blog bezoekers kan helpen en begeleiden naar een betere ontspannen wereld. Alvast bedankt voor jullie bereidwillige medewerking, samen staan wij sterk en ons ganse blog team wenst jullie veel succes en een goede samenwerking toe.
William

Ieza en Walter Stroef zei

Welkom Tom,
Wij zijn alvast heel erg benieuwd naar jouw visie en vibs, vanwege twee gepassioneerde steen- houwers!!! Succes met je blog vanwege Walter en Ieza Stroef

Anoniem zei

Het was een tijdje geleden dat ik jullie blog bezocht had, sta versteld wat een verandering ! het wordt professioneel en de uitstraling is positief. Proficiat met jullie nieuwe medewerker TOM ( goed gespeeld en een mooie verdiende overwinning , bij komen eten op VT4 )het lijkt mij een interessant onderwerp dat hij naar voren brengt. Aangevuld met dat van Eric maakt het super interessant. Doe zo verder mijn steun heb je , zeker nog te vermelden waard het kunstenaars blog is ook fascinerend hoe ze van een blok een beeld maken. Met de Engelse vertalingen slaan jullie de nagel op de kop, iedereen kan meegenieten wereldwijd ( goed Sven alles is tot in de puntjes verzorgt jouw vertaling ) Mijn beleefde groeten Ron en Magda

dirk zei

hallo tom, ik heb thuis ook een hele verzameling kristalllen, voor mij was het voor de schoonheid dat ik dat kocht , maar nu ik lees dat er meer achter zit dan alleen maar een mooi kristal , ben ik er nieuwsgierig naar, mijn steun heb je zeker, groetjes dirk

Even Doorklikken

Facebook

Ideeën of teksten? Mail ons.

Heb je een (spirituele) tekst, een evenement of andere ideeën, laat het ons weten. Veel kans dat uw tekst verschijnt op Yanga.be, het spiritueel blog voor jou en door jou.

Teksten mogen worden gestuurd naar contact@yanga.be en worden gepubliceerd na lezing en goedkeuring.