Mogelijk gemaakt door Blogger.

Ons Blogteam

Ons Blogteam

De Teller

maandag, maart 20, 2006
Aan het keukenpersoneel
Jullie zijn als engelen die de krachten verzamelen om de hongeren te spijzen en te verzadigen. De grote energie van jullie hart is als de zon in jullie bestaan. Zo creëren jullie de fantasie van je eigen gedachten om het lichaam te voeden met de kracht, om te werken in een wereld waar alleen de illusie werkelijk is. Jullie helderheid is de eerste stap naar de meesterschap van jullie kookkunst die de creativiteit van het gerecht tot uiting brengt in een ware ervaring, want ervaring is wat je tot uitdrukking brengt om eenvoudige dingen te veranderen in ware feestelijkheden. Zo is het team keukenprinsen liefdevol, openlijk, speels, vreugdevol en buitenzinnig gepassioneerd geheiligd creatief. Zo voeden ze de hongerende expressie van het onvermijdelijke resultaat van een eeuwig proces van attractieve en ritmische energiestroom die het leven aandrijft, in beweging houdt, door de hongerige te spijzen en de nodige energie te geven om te werken in een infrastructuur die Stora genoemd is in de uitbreiding van dit bestaan. Zo zijn zij een deel van het grote geheel die het alles omvattende, werkende, diep menselijke in leven houdt en ons meevoert naar het succes in de toekomst van ons bedrijf.

4 reacties, klik hier om een reactie te plaatsen:

Anoniem zei

Jullie op deze manier behandelen , is onmenselijk al die jaren van trouw aan ons bedrijf . Het eten was altijd zeer goed , en nu dit hoop dat deze die het jullie hebben aangedaan HET ZELFDE MOGEN MEEMAKEN

Anoniem zei

goed geschreven , wie is de volgende ? waar zijn onze vakbonden kan zo uren doorgaan LOONTJE KOMT OM ZIJN BOONTJE

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Stora vrienden zei

Ja het is al lang geleden dat jullie bij ons waren, hoe gaat het met jullie allemaal aan het werk hoop ik ?. Mochten jullie dit lezen alvast veel succes nog en vele groetjes van Stefaan en Marc en vele andere. Geef een seintje hier op deze blog kijk er regelmatig naar er is altijd iets interessant te lezen en nu met het forum kan het boeiend worden misschien ontmoeten wij jullie daar ?

Even Doorklikken

Facebook

Ideeën of teksten? Mail ons.

Heb je een (spirituele) tekst, een evenement of andere ideeën, laat het ons weten. Veel kans dat uw tekst verschijnt op Yanga.be, het spiritueel blog voor jou en door jou.

Teksten mogen worden gestuurd naar contact@yanga.be en worden gepubliceerd na lezing en goedkeuring.