Mogelijk gemaakt door Blogger.

Ons Blogteam

Ons Blogteam

De Teller

zaterdag, oktober 06, 2012
Ik zoek de gepaste woorden om jullie lezers te bedanken, wij gaan boven de 45.000 bezoekers hier op deze blog en op facebook was onze topweek 50.000 bereikte personen.
Nu hebben wij nog een gemiddelde van een 30.000 bereikte personen per week wat natuurlijk indrukwekkend is en voor ons een extra stimulans   om verder te werken.
Als een waterval van woorden spoelen jullie mooie reacties over ons heen. Wij helpen jullie een beetje het geluk te vinden in het leven. Het is echter soms verborgen in de dagelijkse momenten van ons leven. Het gaat erom de juiste vrienden te vinden, die jouw leven kleur kunnen geven.
Wij proberen jullie te helpen het leven positief in te vullen, maar het is tenslotte aan jezelf wat je van jouw leven wilt maken. Het leven biedt je slechts een doek aan: om het schilderij erop te schilderen. Wij leren baas te zijn over onszelf zodat we zelf kunnen bepalen hoe ons schilderij er moet uitzien en niet een ander.
Laten wij zorgzaam zijn voor elkaar, dit is een teken van menselijkheid, echte waarden en gebaseerd op een intens gevoel voor waarheid, in plaats van op oppervlakkige, materialistische normen van de moderne maatschappij. Zorgzame mensen zijn hartverwarmend en helpen ons leiden om een plek in onszelf te zoeken waar wij zorgzaam kunnen zijn. Je zal altijd een goed gevoel over jezelf hebben wanneer je liefdevol bent. Wetend dat er voor ons wordt gezorgd en we ons hart voor anderen kunnen openstellen, maakt ons eeuwig en eindeloos menselijk.

Groetjes William en bedankt aan iedereen in naam van: Nicole,  Bart, Eric, Sven, Walter, Izea, Angelique, Isabelle en Tom.
Ons boek is vanaf volgende week vrijdag officieel (klik op te koop) en zal ook in verschillende boekenwinkels te koop zijn, later hier meer over.
Ook speciale dank aan Patricia De Waele die een uitzonderlijk verhaal geschreven heeft in het boek. Verder wil ik ook Sabine de Poorter, Beata en Nicole bedanken om hun mooie getuigenissen.
Anoniem zei
Translated text through Google for 60% intelligible: nice work delivering your moons;:;:;: Larson London (waiting for translation of Sven;--))))
Anoniem zei
zaterdag, oktober 08, 2011
Bedankt aan de bijna 14000 bezoekers van onze blog
7:01 AM | Bericht bewerken
WIJ MOETEN BLIJVEN GEVEN OM TE KUNNEN ONTVANGEN OM DE VERBORGEN ENERGIE IN ONSZELF TE ONTDEKKEN OM ZO HET WONDER VAN BEWONDERING TE BELEVEN
Een woordje van dank aan de talrijke geïnteresseerden in onze blog. Ook bedankt voor de vele, mooie reacties op bepaalde teksten, waarvan sommige met leerrijke of spirituele inhoud. Dit alles maakt het tot een boeiend en interessant geheel.
Onze teller van Relaxatie.blogspot.com (ook te bereiken via http://www.williamvanderjeugt.be/) is op weg naar de 14000 bezoekers!! Dit succes had ik zeker niet verwacht :-)
Vorig jaar rond deze tijd was de tellerstand 7000, dat was al een hoge score vond ik. Daar het nu het dubbele is, vind ik dit gewoon fantastisch.
Nog een dikke proficiat jullie leveren fantastisch werk ! ! ! wij kijken uit naar meer, wie had dat gedacht William. Dat geeft jou nu wel extra kracht en doorzetting om jou einddoel naar jou nieuwe donorhart te bereiken. Niet opgeven maar blijven vechten zo kennen wij jou ! ! ! In naam van vele lezers van jullie blogs: Marijke, Tom, Zac, Jill ,Annie en vele andere sturen wij je al onze positieve energie ;;;;;;;-----))))

19 reacties, klik hier om een reactie te plaatsen:

Anoniem zei

Op koop klikken om te kunnen kopen ? Mijn beste groeten en op naar de 50.000 bezoekers. Het is een super blog ook vol afwisseling, iedereen komt aan zijn trekken.. Kataleen V. Gent

Anoniem zei

Het menselijk leven is als ochtenddauw, en ons bestaan is voor de ene vol van tegenslagen en de andere vol van vreugde. Bedankt jullie helpen de ongelukkigen met tegenslagen om te buigen naar vreugde door al de teksten die hier geschreven worden.Ook voor degene die enkel vreugde kennen zijn jullie teksten ook een openbaring? naar een dieper bestaan.Samen gaan wij naar de 50.000 bezoekers wij zijn ervoor jullie en jullie zijn er voor ons. --)))Clara en Rony

Anoniem zei

Translated text through Google for 60% intelligible: nice work delivering your moons;:;:;: Larson London (waiting for translation of Sven;--))))

Anoniem zei

Mooi getal 45.000 het is bijna 46.000 ( verleden jaar 14.000 I I wauw dat is succes ! !) doe zo verder ben benieuwd naar jullie boek "het Yanga Team " Wanneer word hij in de winkels verkocht ? William veel sterkte ! ! dat moet goed doen beste vriend zoveel vrienden maar niet opgeven he 8 ! 8 ! 8 ! Kurt, Fabiënne en Luc

Anoniem zei



Een mensenleven kan zo wonderlijk,
zo onbegrijpelijk en een mysterie zijn. Jaar in, jaar uit, dag in dag uit, beweeg je je tussen mensen en dingen.Die je leven helpen bepalen, maar goed verwoord ! ! wij moeten zelf het schilderij maken op ons gegeven doek. Proficiat Yanga met het bereikte resultaat, bijna ongelooflijk hoe jullie het zo kunnen brengen, vriendschappelijk, liefdevol en behulpzaam naar iedereen toe. ::::::-))))) Marliesje

Anoniem zei

Super mannen doe zo verder met jullie fantastische verhalen en foto's. Als je op een jaar tijd van 14.000 naar 45.000 kan gaan dat wil zeker wat zeggen he ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ... Katleen en Jozef

Anoniem zei

In een harmonieuze groep zoals YANGA ontkiemt het geluk en succes vanzelf. Dat bewijst hier het bezoekers aantal van 14.000 naar bijna 46.000 super kei goed. Goede aanwinst met Angelique Kroes zij schrijft ook vanuit haar hart, dat kan je zien in de vorm en inhoud van al haar teksten. Lieve Groetjes:::: Lotje, Daan en Lieselot

Anoniem zei

Super cool Yanga kei goed hop > 50.000 Joery V. H.

Anoniem zei

Hartstikke jongens.........; leuke teksten en reacties.........; gezellige blog.....;; wens jullie nog veel succes doei.........-))) Lise W. Zeeland

Anoniem zei

...BÖRN ....super je moet het maar kunnen de mensen altijd weten te boeien met jou teksten .....Biola..

Anoniem zei

ook van mij een pluim het is allemaal super kei goed//....// gr.Nicole VerM.

Anoniem zei

Ga maar door naar de 50.000 wij steunen jullie ,,,, nog veel succes;; Yvon ;;;;;-------))))))))

Anoniem zei

Verhalen prachtig geschreven : je leer ons duizend keer bezinnen : je laat ons ontroeren door je geschreven woorden : je gedichten laten mij herinneren wie ik ben : bedankt dat ik dit alles lezen kon : 46.000 is een mooi getal het oneindige getal wens ik jullie toe : Ria en Liza

Anoniem zei

Ben het eens met de boven reactie hier
je laat ons ontroeren door je geschreven woorden::::::::Luc V.D.

Anoniem zei

mooi super kei goeie teksten mijn steun hebben jullie Jürgen en Mirabel

Anoniem zei

ja ondertussen zijn er bijna 2000 bij super...........///// Dorine

Anoniem zei

proficiat met jullie boek, wens jullie veel succes en voor jou William rap een nieuw donor hart .......Mvg.Lukas

Anoniem zei

SUPER DOE ZO VERDER PRACHTIGE TEKSTEN Groetjes Michael en CELIE

Anoniem zei

proficiat met jullie boek gr........ Renate.........NL

Even Doorklikken

Facebook

Ideeën of teksten? Mail ons.

Heb je een (spirituele) tekst, een evenement of andere ideeën, laat het ons weten. Veel kans dat uw tekst verschijnt op Yanga.be, het spiritueel blog voor jou en door jou.

Teksten mogen worden gestuurd naar contact@yanga.be en worden gepubliceerd na lezing en goedkeuring.