Mogelijk gemaakt door Blogger.

Ons Blogteam

Ons Blogteam

De Teller

dinsdag, april 17, 2012


Laat mijn handen en gedachten respect hebben voor de mooie wonderen van deze wereld. Moge mijn ogen in de avondgloren de zonsondergang blijven aanschouwen. Ik zoek de kracht niet om sterker te zijn dan jou, grote geest van het kosmisch verhaal. Wiens adem alles op aarde laat leven, wiens stem ik hoor in de winden die langs mijn lichaam zweven. De complexiteit van ons bewustzijn maakt ons superieurder dan jouw andere schepselen hier op aarde. Leer ons enkel te nemen wat wij echt nodig hebben om te overleven, leer ons uw creaties te eerbiedigen en te beschermen. Laat ons samen jouw mooi geheel aanschouwen, het maakt niet uit waar je in gelooft. Alle Goden waar men in gelooft, is een God, maar die ene God draagt verschillende namen.
Mvg. William

Reactie van Mario

Als sterren konden spreken,zou iedereen het weten! Zoals jij is er maar één die ons op een liefdevolle wijze het leven aangenamer maakt. William zeer mooi deze tekst. == Mario ==
Reactie van Walter Stroef
We zijn allemaal mensen en gaan samen op weg. Het leven is niet altijd eenvoudig. William, in uw wonderbaarlijke teksten toont u de te volgen route. Laat ons hopen dat we ooit eens op onze eindbestemming aankomen, waar onze Schepper het wil. We zijn hier niet voor niets, allen hebben we een doel en als we goed luisteren, zal een Stem ons blijven geleiden naar een verheven Goedheid. We zijn geboren uit Liefde en zullen ooit eens in het Aanschijn staan van Iemand, die alleen LIEFDE is...Groetjes van Walter.

4 reacties, klik hier om een reactie te plaatsen:

Pauwels zei

Terug prachtig omschreven William, vind er geen woorden meer voor om jouw wondermooie boodschappen te verwoorden. Ook de andere blogs hebben terug een leerrijke inhoud ! ! super !!

Mario zei

Als sterren konden spreken,zou iedereen het weten!
Zoals jij is er maar één die ons op een liefdevolle wijze het leven aangenamer maakt.
William zeer mooi deze tekst. == Mario ==

Walter Stroef zei

We zijn allemaal mensen en gaan samen opweg. Het leven is niet altijd eenvoudig. William, in uw wonderbaarlijke teksten toont u de te volgen route. Laat ons hopen dat we ooit eens op onze eindbestemming aankomen, waar onze Schepper het wil. We zijn hier niet voor niets, allen hebben we een doel en als we goed luisteren, zal een Stem ons blijven geleiden naar een verheven Goedheid. We zijn geboren uit Liefde en zullen ooit eens in het Aanschijn staan van Iemand, die alleen LIEFDE is...Groetjes van Walter.

Tom Bracke zei

Vaak wenden we ons tot God omdat we door het leven door elkaar geschud worden, om dan te ontdekken dat het God was die ons wakker schudde.

Even Doorklikken

Facebook

Ideeën of teksten? Mail ons.

Heb je een (spirituele) tekst, een evenement of andere ideeën, laat het ons weten. Veel kans dat uw tekst verschijnt op Yanga.be, het spiritueel blog voor jou en door jou.

Teksten mogen worden gestuurd naar contact@yanga.be en worden gepubliceerd na lezing en goedkeuring.