Mogelijk gemaakt door Blogger.

Ons Blogteam

Ons Blogteam

De Teller

vrijdag, november 18, 2011

Ons gevoel voor overvloed komt voort uit onze ervaring met de goedheid van het universum. Als we vragen om veel goeds en vreugde, lijkt de wereld wonderbaarlijk ontvankelijk : we hebben het duidelijk goed en hebben voldoende. Met elke bevestiging zorgt onze energie voor meer goede dingen in het leven. We kunnen de wereld ervaren als leeg, maar we kunnen haar zien als rijk, welvarend en ons uitnodigend deel te hebben aan die goedheid. Onze dankbaarheid voor de zegeningen die het leven brengt, zal ons leven zinnig en gelukkig maken. Wees dankbaar voor de goedheid die u in uw leven ten deel valt. En u bent eigenlijk veel rijker dan u denkt, leer uw talenten op waarde te schatten, zo  brengt u uw leven op een succesvolle manier tot ontplooiing.


tekening van Jayson Villamor
Talenten voor kunst, schrijven, muziek of zang om er maar een paar te noemen, kosten tijd en overtuiging om het tot ontplooiing te laten komen. Onze talenten op waarde schatten betekent dat we onszelf serieus nemen, en leren te koesteren wat onze ouders ons hebben meegegeven. Een talent misbruiken is een negatieve spiraal vormen in ons leven, dat betekent meestal naar beneden donderen met een negatief effect tot gevolg. Het is belangrijk om u met mensen te omringen die uw talenten onderkennen en u aanmoedigen ze te ontwikkelen. Onderstreep uw talenten en waardeer uw gaven, ze zijn bedoeld om u door het leven te leiden. We zijn ons meestal niet van een bijzonder talent bewust totdat een bepaalde situatie het naar de oppervlakte brengt. Hebben we eenmaal besloten om onze talenten en gaven te ontwikkelen, dan moeten we oefenen in onze bekwaamheden en ze perfectioneren. Deze periode van oefening is traditioneel de periode van het leerschap. Hierbij hebben we de gelegenheid om te leren van onze fouten en de tijd om onze bekwaamheden te intrigeren met de eisen van nieuwe situaties. Men verwacht niet van ons dat wij perfect zijn, maar dat we alleen ons best doen. Wij zijn inderdaad in een maatschappij beland dat van ons meer eist dan wij soms kunnen geven, dan is het de kunst om alles te relativeren en ons op een ontspannen manier ons eigen er door te loodsen. Weinigen zijn echter bereid deze periode van genade te aanvaarden. Sta uzelf toe iets nieuws in het leven te leren, een nieuwe situatie kan verfrissend, maar ook moeilijk en lastig zijn. Klop uzelf op de schouder omdat u bereid bent een nieuwe uitdaging aan te gaan. Geloof niet meer dat u perfect moet zijn maar geef uzelf de tijd en ruimte om fouten te maken. De manier waarop u uzelf behandelt, geeft ook aan hoe u een ander zou behandelen die iets aan het leren is. Wees een goede leraar voor uzelf, anderen zullen u als een  goede vriend en begripvolle persoon aanvaarden. Hoop dat deze woorden mogen bijdragen naar een gelukkiger leven in harmonie met alles om je heen.

5 reacties, klik hier om een reactie te plaatsen:

Lukas zei

Zeer mooie tekst !!! past bij de kunst !!
Vele mensen moeten dit lezen en werkelijk toepassen in hun leven, weet zeker dat dit een positieve noot zal geven . Iedereen heeft talenten maar inderdaad wij moeten ze ontdekken en leren ontwikkelen!!!! ???? . Ook nieuwe uitdagingen aandurven in het leven zoals hier zeer goed is geschreven, """OOK TOEPASSEN IS HIER DE BOODSCHAP """"
Prachtig dat is pas kunst !!!! uit zo een blok een beeld kappen, laat velen hier een voorbeeld aanschouwen tot wat wij in staat zijn. Waar een wil is , is een weg . Groetjes Katrien,Lore en Lukas

Bedankt zei

Kan enkel terug zeggen proficiat, mooie tekst maar wil het blijven herhalen om jullie moed te geven om verder te werken. Het geeft ons een zekere voldoening als wij je teksten lezen,jij beïnvloed de mensen op een zeer positieve neutrale manier.Jouw teksten geven ons kracht om dagelijks tegen de realiteit van het leven te vechten. Met de kunstwerken en de mooie foto's erin gevlochten maakt het alles zo mooi om te lezen en te bekijken. Kijk zeker al uit naar jouw nieuw idee om een kunstblog in het leven te roepen, waar wij nog meer zullen kunnen van genieten ( ik hou van kunst en zeker de fotografie niet vergeten dat is ook een gave om alles zo goed mogelijk te laten overkomen. Een foto zegt soms meer dan een geschreven tekst ). Je hebt super coole medewerkers die van hun hobby een waar wonder maken . Ook hier is het van toepassing dat er nog iedere dag wonderen gebeuren ) Groetjes van vele lezers ( Ruby, Sofie ,Maria , Daniël enz.

Marleen zei

Het gaat erom steeds beter te leren luisteren naar die hogere instantie binnen in jezelf, die het doel van je leven kent. Zo je ervaringen en gaven te leren ontwikkelen. Magische momenten van vrijheid , zullen een opening, een deur naar een andere mogelijkheid in je leven ontwikkelen. Oude patronen los laten en nieuwe creëren, om je onontdekte talenten te laten groeien. Hier zijn de voorbeelden : Williams teksten, Isabelle en Walter Stroefs kunstwerken en de fotografe Isabelle Lesceauwaet haar foto's . Marleen C ( deze blog geeft mij het doorzettingsvermogen om mijn doel te bereiken ! )Bart ook een dikke proficiat met de nieuwe layout

Monica V D V zei

Je werkt uren aan een perfecte tekst, om de mensen gelukkig te maken en positieve inzichten te geven. Het kost slechts een seconde om een levenslang hartzeer te veroorzaken ?. Dat is wat mij overkomen is, mijn vriend kwetste mij in een seconde tijd. Wilde het even kwijt, jullie geven mij terug hoop bedankt. Monica

Kim en Bart zei

Succes met jullie nieuwe blog ( het kunstenaars blog )

Even Doorklikken

Facebook

Ideeën of teksten? Mail ons.

Heb je een (spirituele) tekst, een evenement of andere ideeën, laat het ons weten. Veel kans dat uw tekst verschijnt op Yanga.be, het spiritueel blog voor jou en door jou.

Teksten mogen worden gestuurd naar contact@yanga.be en worden gepubliceerd na lezing en goedkeuring.