Mogelijk gemaakt door Blogger.

Ons Blogteam

Ons Blogteam

De Teller

dinsdag, november 01, 2011
Kunstwerk Isabelle Stroef, foto Isabelle Lescrauwaet ( 4 beelden in het park  )
Het is de gedachte aan geluk, niet het geluk zelf die ons voortdrijft. Slechts één brengt vreugde en geluk, onze eenmaal gemaakte keuzes bekrachtigen ons lot.
We hoeven geen andere vrienden te zoeken. Als we begrijpen dat vrienden veranderen wanneer we onze kracht van keuze tot uitdrukking brengen en ons bevrijden van ons de wet te laten voorschrijven door anderen, kunnen we zelf onze persoonlijke doelen realiseren en handelen volgens de eigen ik realiteit. Keuzes maken is iets dat je moet overkomen, anders kun je er alleen maar van dromen. En degene die een relatie hebben, zullen ontdekken dat gezamenlijke doelen bereikbaar zijn en dat onze keuzes ons dichter bij elkaar kunnen brengen. Het is de keuze, niet het geluk of het toeval, dat onze bestemming bepaalt. Als je je leven lang afwacht, is je leven verspild. Sta er met je hele hart achter, maar niet noodzakelijk met al je geld !  Wees één van de gelukkigen, ongelukkigen geven altijd een ander de schuld ?   

3 reacties, klik hier om een reactie te plaatsen:

Anoniem zei

Bedankt ? Waarom ! Heb de tekst eens goed laten lezen aan mijn vriend die maar geen beslissing kan nemen. Hij wacht al zijn hele leven lang om beslissingen te nemen maar het lukt hem niet. Heb hem duidelijk gemaakt via jou tekst ""degene die een relatie hebben, zullen ontdekken dat gezamenlijke doelen bereikbaar zijn en dat onze keuzes ons dichter bij elkaar kunnen brengen. Het is keuze, niet geluk of toeval, dat onze bestemming bepaalt. Als je je leven lang afwacht, is je leven verspild"". Dat hij zijn leven laat beïnvloeden door zijn vrienden, hij is bang dat hij de verkeerde beslissing zou nemen en zijn vrienden zou verliezen. ""We hoeven geen andere vrienden te zoeken. Als we begrijpen dat vrienden veranderen wanneer we onze kracht van keuze tot uitdrukking brengen en ons bevrijden van ons de wet te laten voorschrijven door anderen, kunnen we zelf onze persoonlijke doelen realiseren en handelen volgens de eigen ik realiteit."" Dat is correct verwoord, er is een plus puntje hij begint erover na te denken om toch eens een levens beslissing te nemen . Hoop dat hij dit ook eens leest ( hij vond toch uw blog interessant om eens te lezen) Wil anoniem blijven zo kan het hem misschien positief beïnvloeden deze tekst. Bedankt ? Waarvoor ! Je een lichtpuntje bent in deze soms moeilijk te begrijpen wereld .

Jeroen - Lieven zei

De vorige reactie ( Bedankt - Waarom ). Dit is voor vele mensen realiteit ! wij leven teveel naar de buiten wereld toe, wij moeten zelf ons leven bepalen en niet door derden alles laten gebeuren.Wij worden door de media, politiek en reclame gedoe teveel gestuurd om keuzes te maken. Nog onlangs hoorde ik een vriend zeggen ( wat zouden de mensen daar van zeggen, als ik die beslissing zou nemen ). Hoe kan deze persoon keuzes maken in zijn leven als hij met iedereen rekening houdt die in zijn leefwereld leeft ?. Je teksten zijn aangenaam om te lezen, maar wat ook zeer interessant is !je komt op voor je menig zonder anderen te kwetsen. Je laat iedereen de vrije keus en beïnvloed niemand in het maken van zijn keuzes.Ook prachtig het beeldhouwwerk dat geeft een speciale tint aan je blog, wat stelt het voor ?. Je kan er zoveel in zien dat je er begint bij te dromen.Hoe maak je zo iets, dat is engelen geduld hebben en de juiste keuze kunnen maken( past goed bij je tekst ) Jeroen en Lieven

Lucas, Katrien en Lore zei

Jullie samen werking wordt met de dag beter !
--------------------------------------------
Prachtige foto ! Wens jullie veel succes !
-------------------------------------------
Dat is samen werken, alles laten openbloeien en laten samensmelten tot een harmonieus geheel+++++++ tekst++++++++++foto's++++++++kunst++++++++?????????????? Groeten Lucas en vrienden

Even Doorklikken

Facebook

Ideeën of teksten? Mail ons.

Heb je een (spirituele) tekst, een evenement of andere ideeën, laat het ons weten. Veel kans dat uw tekst verschijnt op Yanga.be, het spiritueel blog voor jou en door jou.

Teksten mogen worden gestuurd naar contact@yanga.be en worden gepubliceerd na lezing en goedkeuring.