Mogelijk gemaakt door Blogger.

Ons Blogteam

Ons Blogteam

De Teller

vrijdag, januari 06, 2012

Foto Isabelle Lescrauwaet
Van een mens is de relatie tussen geest en lichaam even belangrijk om in evenwicht te zijn met elkaar. Het verschil is hier dat het stoffelijk lichaam maar een gemiddelde leeftijd heeft van ongeveer 85 jaar, maar de geest leeft eeuwig en tijd overstijgt in ruimte. De geest is hier dus het meest belangrijkste in ons leven.

Is iemand met wie het goed gaat, of iemand met wie het minder gaat, niet evengoed voorbestemd om te sterven? Dus, voordat u overgaat naar de volgende wereld, moet u tijdens uw leven op aarde een mooie harmonieuze eenheid tussen uw geest en uw lichaam bereiken. Alleen wanneer u volledige eenheid tussen geest en lichaam bereikt tijdens uw leven op aarde, door ware liefde in uw dagelijks leven in praktijk te brengen.

Gedeeld met de liefde van uw hart kan uw geest zich tot volledige volmaaktheid ontwikkelen. Met andere woorden : u hebt de verantwoordelijkheid om uw geest in uw stoffelijke lichaam te vervolmaken. Dit betekent echter niet dat de vervolmaking van onze geest als vanzelf verloopt.

Laten wij onze familie, vrienden een nieuwe wereld geven waar de lucht gevuld is met ware liefde. Waar iedereen ware liefde inademt, is het een wereld die overvloeit van liefde, overal en altijd. Het is een wereld waar alle inwoners verwant zijn met elkaar, een plek waar de gehele schepping en alle mensen onafscheidelijk met elkaar verbonden zijn, zoals de cellen in ons lichaam.
Door de aantrekkingskracht van ware liefde zullen alle dingen in het universum  zich aan onze voeten vleien. Door deze ware liefde te creëren zal uw geest zich vervolmaken in de eeuwige tijdseenheid van uw eeuwige bestaan. Zal u uw stoffelijk lichaam nieuwe energie geven om zichzelf te herstellen en een hogere macht zal  u meevoeren naar een liefdevolle harmonieuze droomwereld.
In deze wereld kan u zich dan verder ontwikkelen om 100% ware liefde te ontvangen, onze droomwereld hebben wij nodig om een volledige evenwichtige eenheid met onszelf te creëren. Stress, negatieve emoties zullen geen deel meer uitmaken van uw wereld, deze energie kan u  doorgeven naar al uw geliefden. Zo schept u het ideale gezin, moge de ware liefde uw gezin en uw natie zijn.

Zo hebben wij voor alle mensen die een leven van ware liefde willen leiden de poort wijd opengezet, zodat zij als individu volledige geestelijke volwassenheid kunnen bereiken, ware gezinnen kunnen stichten, ware families, ware samenlevingen, ware naties en een wereld van vriendschap scheppen. In deze tijd van het jaar is het leven vol zelfexpressie en ontvouwt het zich in eindeloos nieuwe patronen. Iedereen die het nieuwe jaar door zijn aderen voelt stromen, ervaart de invloed van deze gecreëerde energie.

Laten wij volhouden aan onze wensen en voornemens en u ervaart de vernieuwing op alle niveaus. Haal diep adem en voel uw longen bij elke ademhaling in – uitzetten. Doe dit rustig en soepel terwijl u zich bewust bent van het leven. Bedenk dat u zich bij elke ademhaling openstelt voor uw levenskracht. Op die manier ervaart u de vernieuwing op alle niveaus. Als u dit goed voelt, vraagt uzelf dan af welke overtuiging in uw leven u moet veranderen om zo goed mogelijk te leven. De vernieuwing gebeurt als u uw wens om de voorwaarden van het leven te aanvaarden bekrachtigt. Geest en lichaam worden een volmaakt geheel, verbonden met het universum dat alles in overvloed heeft.

6 reacties, klik hier om een reactie te plaatsen:

Anoniem zei

Terug een tekst om bij na te denken en en even stil te staan, meer ware liefde beginnend in onze families en gezinnen. Dat zou al een verandering teweeg brengen in ons denken, vooral in ons handellen. Hoop dat velen jouw teksten lezen en er naar leven, dat zou hoop vol zijn voor de toekomst. Groeten Karel en Vanessa

Anoniem zei

William jouw teksten geven mensen nieuwe inzichten in het leven, relatie geest ~ lichaam betoverend verwoordt. Laten wij de ware liefde ontdekken zoals jij het beschrijft, God vernoem je niet in jouw tekst dat is jouw gewoonte niet, ok ik weet het je laat ons de vrije keuze geloven of niet geloven. ? Dat is wat mij boeit in jou je laat het altijd open - kosmische of Goddelijke energie. Even nog dit zeker een goede tip zet je samen met Walter aan het schrijven en jullie maken een betoverend boek denk ik. Groetjes Katy en Roman

William zei

Ben nu een boek aan het schrijven, die moet af zijn in november dit jaar. Wij zouden hem dan samen met Bart en onze sponsor voorstellen op de boekenbeurs in Antwerpen. Het volgende boek denk dat ik samen met Walter zal schrijven wij moeten over dat onderwerp nog eens praten. Bedankt voor al jullie positieve reacties dat geeft kracht aan ons ganse team om verder te blijven werken, en jullie op een ontspannen energetische manier verder door het leven te loodsen.

Anoniem zei

Prachtig geschreven William. Als ik terug aandachtig jouw tekst lees overkomt mij een oase van rust over mij heen. Door deze ware liefde te creëren zal uw geest zich vervolmaken in de eeuwige tijdseenheid van uw eeuwige bestaan. Dit is echt een volmaakte zin, met zoveel inhoud als je de vorige tekst leest begrijp je deze zin volledig en wordt je bewust van die eeuwige ware liefdes energie. Je wordt bewuster van jouw leven door al je teksten te lezen. Je valt zelden in die herhaling, maar toch weet je het telkens weer zeer ordelijk naar voren te brengen. Telkens anders verwoordt die ware liefde. Groetjes Ilse en Sabine V/D/V

Anoniem zei

Te mooi om waar te zijn laten wij er naar leven , starten in onze gedachten. Volgens jouw uitleg zijn gedachten krachten ( hoop doet leven ) Marijke

Anoniem zei

Was op zoek naar een waar liefdes verhaal om mij eens te ontspannen? Tik ware eeuwige liefde in op Google en kom bij jou terecht, man super cool geschreven hoor ! ga vlug je andere teksten ook lezen het is de moeite ( ga mij lid maken ) Doortje van Dijck

Even Doorklikken

Facebook

Ideeën of teksten? Mail ons.

Heb je een (spirituele) tekst, een evenement of andere ideeën, laat het ons weten. Veel kans dat uw tekst verschijnt op Yanga.be, het spiritueel blog voor jou en door jou.

Teksten mogen worden gestuurd naar contact@yanga.be en worden gepubliceerd na lezing en goedkeuring.