Mogelijk gemaakt door Blogger.

Ons Blogteam

Ons Blogteam

De Teller

maandag, januari 19, 2009

Iedereen bedankt voor de vele reactie's. Een hart is er om liefde in leven te brengen, mensen zijn er om vriendschap mee te delen. In deze minder goede momenten zijn er om vrienden niet te vergeten .::: ::::Een moment van stilte :::
O Goddelijke aanwezigheid, wij ademen de adem der stilte in, wij openen ons hart voor jou. Je weet wat je kinderen nodig hebben. Wij vragen niet, wij streven ernaar om steeds meer in overeenstemming met je liefde te leven. Zo zal de vrede van je geest in ons wonen en zullen wij weten, dat alles goed komt ----------Groeten William

2 reacties, klik hier om een reactie te plaatsen:

Anoniem zei

Ik denk dat wij jou moeten bedanken,het is prachtig wat je gedaan hebt. Het is inderdaad een positieve blog, met veel mooie teksten op. Groeten van een surfer

Anoniem zei

Een moment van silte, prachtig verwoord en er schuilt veel waarheid in. God geeft geen gebiedende regels enkel liefde voor ons. Als wij leven in die liefde , leven wij in zijn licht. Zo kunnen wij niet anders dan goed zijn voor elkaar. Hoop dat er zoveel energie vrij komt van het Goddelijke dat ze rap genezen kan verklaart worden groeten van een vriend (nog veel succes met je blog )

Even Doorklikken

Facebook

Ideeën of teksten? Mail ons.

Heb je een (spirituele) tekst, een evenement of andere ideeën, laat het ons weten. Veel kans dat uw tekst verschijnt op Yanga.be, het spiritueel blog voor jou en door jou.

Teksten mogen worden gestuurd naar contact@yanga.be en worden gepubliceerd na lezing en goedkeuring.