Mogelijk gemaakt door Blogger.

Ons Blogteam

Ons Blogteam

De Teller

vrijdag, november 14, 2008

De dagen gaan vlug voorbij, het leven is kort.
Je schrijft dromen in de agenda van jouw toekomst.
Daar verwoord je je gevoelens van jouw innerlijke stem.
Een nieuw begin wacht op jou.
Als de zon ondergaat en de nacht komt er aan, dan ben je reeds morgen in jouw nieuw bestaan, een nieuwe baan. Ga er maar flink tegenaan, veel succes in dit nieuwe leven. Maak er wat van en blijf streven, blijf zoals je bent en je zal zijn die je altijd wilde zijn. Jouw vriendschap voor ons was het allerbeste geven, je eigen ik verdelen en het geluk doorgeven en nooit afwegen. Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit hard te werken .
Bedankt voor alles, groeten, je collega’s.

2 reacties, klik hier om een reactie te plaatsen:

Anoniem zei

Dat is een mooi afscheid nemen van je werkmakkers die vrienden geworden zijn.Ikzelf ben met zovele van ons bedrijf zomaar op straat gezet zonder afscheid te nemen van iedereen ( mooi afscheidsgedichtje hoor )

Anoniem zei

Deze tekst is zeer goed opgesteld, op mijn werk is er ook zo iemand die altijd klaar staat voor iedereen. Ga de tekst een beetje aanpassen, ga hem ook eens verrassen met het nieuwe jaar in t'vooruitzicht

Even Doorklikken

Facebook

Ideeën of teksten? Mail ons.

Heb je een (spirituele) tekst, een evenement of andere ideeën, laat het ons weten. Veel kans dat uw tekst verschijnt op Yanga.be, het spiritueel blog voor jou en door jou.

Teksten mogen worden gestuurd naar contact@yanga.be en worden gepubliceerd na lezing en goedkeuring.