Mogelijk gemaakt door Blogger.

Ons Blogteam

Ons Blogteam

De Teller

maandag, september 05, 2011


DE AARDE ALS EEN HART VAN EENHEID
Een boodschap van Eenheid
Eenheid tussen de religies, rassen en naties, tussen wetenschap, filosofie, religie en mystiek.
Evenwicht tussen het innerlijke leven en onze idealen en plichten in het uiterlijke leven, tussen hoofd en hart, tussen kracht en wijsheid, tussen activiteit en rust.
Rev. Moon ‘s boodschap is een goddelijke inspiratie, een deur die voor ons geopend wordt die leidt naar de eeuwige bron van mystieke eenheid met God en de schepping. Het is de boodschap van liefde, harmonie en schoonheid. Een losmaking van de persoon die we menen te zijn, opdat er ruimte en vrijheid ontstaat om te worden wie we echt zijn : deel van de goddelijke manifestatie.
Slechts één Oorsprong
Heb je een dwaalbegrip over je identiteit. Zie je jezelf als ziek, oud, vermoeid, niet geliefd, niet gewenst, of gekwetst? Zorgen financiële moeilijkheden of familieproblemen ervoor dat je je down voelt?
Als dat het geval is, zal het verkrijgen van een duidelijker begrip van je geestelijke identiteit een groot verschil maken. En dan begrijp je ook Rev. Moon wanneer hij zegt dat er slechts één oorsprong kan zijn in ons, namelijk God en Hij is alleen maar goed. Wij zijn de weerspiegeling, dat is onze identiteit.
En als wij groeien in het begrijpen van onze Gods gegeven identiteit, zullen we de ware zin van het leven zien en genezing vinden.
De hartslag van moeder Aarde
Veranderingen in het Aard magnetisch veld beïnvloeden ons. De hartslag van de Aarde is aan het veranderen en dat is meetbaar. Laten wij samen werken en de negatieve energie ombuigen in een goede positieve hartslag van de aarde, opdat de vrede in het totaal aardmagnetisch veld van de aarde kan terugkeren en op geen totale verwoesting afstevent.

6 reacties, klik hier om een reactie te plaatsen:

Lezers clubje zei

Mooi verwoord, terug goede woorden gebruik het maakt het tot een prachtig geheel. Proficiat zie dat je teller goed de hoogte ingaat, er is veel interesse in jou blog. Super cool doe zo verder, alles is nu wel goed gerangschikt en ingedeeld ook een woordje van hoi aan Bart hij doet het ook super tof. Wens jullie nog veel succes en de lezers veel lees plezier, hoop op goede reacties van iedereen he William Groetjes van jou vrienden clubje Lore, Jan, Steven, Karel ,Josje, enz.

Een kind zei

Ik ben de Stem van een Kind,
ergens een kind.
Waar ook ter wereld,
Ik ben de stem van een Kind.
Onschuldig kind,
Wereldkind,
Geef ons vrede,laat ons leven.
Breng ons die boodschap van eenheid.
Ik ben een Kind, zonder stem.
Op deze aarde
Ben Ik een Zonnekind,
gekomen om te groeien - IN LIEFDE, IN VREDE -
Me ontplooien, uit te bloeien.
Mijn kindertijd te spelen.
Vrij, zonder angst te leven
Blij! Even - Kind Zijn.
Geef ons lieve volwassenen ,
dit leven als wij groot zijn.
Kunnen wij in vrede verder leven ,
onze kinderen hetzelfde geven.
Groetjes en bedankt dat je , dat ook eens wilde lezen.
Van een kind

Chantal en Marliesje zei

Dat is super cool van dat kind , gelijk heeft het ! ! ! ! .Wij moeten meer naar de stem luisteren van dat kind, dat kind vertegenwoordigd de kinderwereld. Een kinderhart spreek meestal de echte waarheid, proficiat aan dat kind. Cool en nog eens cool en super tof. Groetjes van grote kinderen ( laten wij allemaal een beetje kind zijn ?) Zo zal misschien de wereld er anders uitzien ? ? ? Alvast veel succes aan den William en den Bart met jullie mooie blog hij wordt met de dag coooooler en coooooler.

Johan,Theo,Adam en Khan zei

Aan degenen die in de verleiding zullen komen om ten strijde te trekken in naam van het geloof of voor politiek voordeel: u moet herkennen dat uw gedachtes, uw voornemens en uw handelingen tegen de wil van God voor de mensheid gaan.De mensheid is voorbestemd om verenigd en zelfgenoegzaam te worden binnen een Universum vol van intelligent leven. Zelfs op dit moment, zijn er andere machten op deze wereld, die wachten op het falen van de politieke leiders, die wachten op de gelegenheid om tussenbeide te komen en te profiteren van een zwakke en onderling strijdende mensheid voor de valse vrede. Laten wij ons daar tegen beschermen en bewuster worden van alles om ons heen, en een echte ware eenheid creëren tussen alle volkeren. William doe zo verder , wij staan achter jou . Proficiat je blog komt meer en meer professioneel over. En nog een goede samen werking met Bart, hij maak er een zeer interessante blog van

Anoniem zei

Mooie reactie's goede tekst " een boodschap van eenheid " , wat is dit voor een vereniging , ? ? *** ( wereldvrede ? ) is dat niet te ver gezocht - MOOIE BLOG doe zo verder Mvg. Lauranda

Jürgen { spiritueel begeleider } zei

De mens is het symbool van de ziel en een uiterlijke en zichtbare vorm van een innerlijke, geestelijke werkelijkheid. De totale entiteit van de mens is de weerspiegeling en het symbool van het groter geheel en door deze te begrijpen, kunnen wij iets gaan verstaan van enkele wetten en beginselen die de werkzaamheden van "" God en Natuur "" besturen dit drukt een even hoogverheven waarheid uit als een begrensde onwaarheid. De drie aspecten van de Goddelijkheid : geest , de coördinerende kracht van de ziel, en datgene wat door deze beide gebruikt en verenigd wordt, zijn in werkelijkheid een vitaal beginsel. Deze drie-eenheid van aspecten op religieus, symboliek en beleving zijn de verschillende leerstellingen der grote wereldgodsdiensten en de exoterische organisaties. Dit is de som van de volkswil der verschillende leerinstellingen over GOD. Wij moeten inderdaad meer eenheid onder de volkeren krijgen, elk zijn weg zoekend naar de ware doelstelling van zijn geloof en religieus respect naar | zij | wij | en ik | van het alomvattend geheel ""GOD"" Groetjes van een begrijpende lezer die vrede nastreeft genaamd { Jürgen } # Vertrouw en geloof, de grootste arts bent uzelf #

Even Doorklikken

Facebook

Ideeën of teksten? Mail ons.

Heb je een (spirituele) tekst, een evenement of andere ideeën, laat het ons weten. Veel kans dat uw tekst verschijnt op Yanga.be, het spiritueel blog voor jou en door jou.

Teksten mogen worden gestuurd naar contact@yanga.be en worden gepubliceerd na lezing en goedkeuring.