Mogelijk gemaakt door Blogger.

Ons Blogteam

Ons Blogteam

De Teller

maandag, april 20, 2009

Nooit gedacht dat jij nog zou komen. Durfde het niet te verlangen, alleen in stilte om van te dromen. Jij kwam als een lang verwachte wens en maakte van ons een gelukkig mens. Heel stil in mijn buikje, begonnen als het ruisen van de zee. Heel zachtjes heb ik gezongen. Onder mijn hartje leeft een wonder diep in mij. Het is nog heel klein maar het is van ons allebei. Daar ben jij dus mijn kleine schuit. Nog mooier dan verwacht. Net als een prinsesje, dat naar ieder lacht. Wees maar niet bang, we blijven van je houden ons leven lang.
Nooit gedacht dat jij nog zou komen. Durfde het niet te verlangen, alleen in stilte om van te dromen. Jij kwam als een lang verwachte wens en maakte van ons een gelukkig mens. Heel stil in mijn buikje begonnen als het ruisen van de zee.
Heel zachtjes heb ik gezongen. Onder mijn hartje leeft een wonder diep in mij. Het is nog heel klein maar het is van ons allebei. Daar ben jij dus (naam). Nog mooier dan verwacht. Net als een prinsesje(prinsje).
Dat naar ieder lacht, wees maar niet bang. We blijven van je houden ons leven lang.
woensdag, april 08, 2009

Het licht is voor mij een bron van wonderen, voortgekomen uit een handeling. Een reactie op jouw actie, werd een pen in het violette licht geboren. Laat je pen surfen op jouw blad, zie het licht, ze streelt onze ogen. Laat je door dimensies kolken, kijk een penregenboog. Kristallen fonkelen in eeuwigheid, hun uitstraling kan je niet ontgaan. Kleuren omringen dit als een betovering, doorzichtige lichtbundeltjes groeien spontaan. Prachtige symfonieën vullen zacht de ruimte met een virtuele dans. Laat je nu meevoeren door het licht, je toekomst slechts op liefde gericht. Kosmische energieën geven jou nieuwe ideeën in dit wonderlijk spelend licht. Gouden nevelen omhullen dit geheel, aan dit wonder neem je nu deel ( foto 3e op de 80 inzendingen van de Eric De la Rivière ) Tekst gemaakt op deze foto

Even Doorklikken

Facebook

Ideeën of teksten? Mail ons.

Heb je een (spirituele) tekst, een evenement of andere ideeën, laat het ons weten. Veel kans dat uw tekst verschijnt op Yanga.be, het spiritueel blog voor jou en door jou.

Teksten mogen worden gestuurd naar contact@yanga.be en worden gepubliceerd na lezing en goedkeuring.