Mogelijk gemaakt door Blogger.

Ons Blogteam

Ons Blogteam

Blogarchief

De Teller

dinsdag, juli 31, 2012
Zijn verdriet was oud geworden en zijn gedachten waren in mystieke mysteriën gehuld.
Onze liefde blijft voor altijd in mijn herinneringen hangen, het is als muziek dat zijn weerklank vindt en met een vredige vreugde mijn hart balsemt.
Kon ik maar met een spooktrein door de verten razen, ver van elk perron zodat ik terug bij mijn geliefde kon zijn. Vanuit het dal van mijn hart weergalmen de jachthoorns het geluid van liefdeshoorngeschal. 
De klanken weergalmden in mijn gedachten, "trouw nooit een vrouw van wie je houdt als zij niet van jou houdt".
Onze liefde was niet compleet omdat ze niet wist van die mooie dingen die liefde slechts kan verzinnen. Haar liefde was als de zon die was opgekomen en nooit zou verdwijnen, neen eeuwig zou schijnen. Tot ze haar ware echte liefde ontmoette en hij een tempel bouwde voor zijn godin, verdween ze uit mijn leven.
Het was op zo een blauwe zondagmorgen met wat geel van de opkomende zon. Laat ons maar onbesproken, ongehoord, nu je mij met zoveel woorden mijn hart hebt vermoord, zit ik hier nu van verdriet weg te dromen.
Jouw weggaan maakte niet veel geluid, alleen je lichaam en je voetstappen zag en hoorde ik langzaam verdwijnen.
Wie achterblijft weet hoe afscheid klinkt. Was jouw liefde, dan nooit echte liefde of was het alleen maar schijn?

;-) Groeten William
 
Bloemetjes voor jou!!  door Angelique kroes

Het gevoel wat je ontvangt, als je van je kind een zelf geplukt bloemetje krijgt.
Stralende oogjes van liefde en trots en jij die even zwijgt.
De liefde die je voelt verwarmt je zo heel intens, terwijl je het bloemetje aanpakt,
voel je je een ander mens.
Zittend in prachtige bloemenweiden.
Een vlinder op een bloem, die onze ogen verblijden.
Die het nectar proeft, brengt het stuifmeel van bloem naar bloem.
stilletjes  ..... psssttttt hoor je het gezoem.
De Vlinder die alles bevrucht, dansend in de lucht.
Een diepe adem.. een diepe zucht.
Koesterend houd je je kind in je armen
Kus je kind en je kind zal je omarmen.
In de ogen van je kind zie je zoveel wondertjes.
voel met je hart en kijk zelf met de ogen van dat kind
En zie hoe bijzonder het is!
Voel... en zie...begroet je eigen innerlijke kind.
Dat je altijd bemint als jouw vriend.

Copy right @ Angelique kroes
Reactie van Anoniem 
Het allermooiste aan het leven zijn jouw illusies verwoorden, de verbeelding is de stem van het schrijven. Bedankt William en Angelique jullie schreven mooie teksten samen, ontspannend om al jullie fantasieën te lezen. Zeer gevoelig geschreven, het raakt mijn hart. Jenny V. Laere
woensdag, juli 25, 2012
Liefste, jouw ogen zijn de open poort van jouw ziel; laat mij jouw geheimen onthullen, laat mij de uitdrukking van jouw gedachten en gevoelens van schoonheid en zuiverheid in je ziel ontdekken zodat ik je ware liefde voor mij ook kan voelen in mijn hart. Zo laat ik je in het diepste van mijn ogen naar binnen kijken, voel ook in je hart hoe mijn zielsliefde over is van jou. Laat onze liefde geen ruimte creëren voor angst, onze volmaakte liefde sluit angst uit, want angst is negatief en zou onze liefde doen dichtslibben. Bij iemand die angst kent, kan de liefde geen werkelijkheid worden. Liefde is als een rivier die alles wat geschapen is in haar wilde energiestroom meevoert. Want nauwelijks komt er iets in zicht, of het is alweer voorbij gedreven om plaats te maken voor iets anders, wat ook weer voorbij zal gaan. Liefste, laten wij alles samen delen wat er ook komen zal. De zon verlicht niet alleen de hemel en de hele wereld, zij schijnt niet alleen over land en zee, zij zendt ook haar stralen door de ramen en kieren naar het binnenste van ons hart, want een koud hart kan geen woord van vuur begrijpen. Daarin schuilt het geheim van onze liefde, het staat in een ongekende geheime taal geschreven die wij alleen kunnen verstaan en begrijpen. Zoals de wind het vuur laat ontvlammen, is mijn edele liefde alomvattend. Mijn liefdesverlangen voor jou is zo tot stand gekomen. Druppel na druppel, zo ontstaat een rivier, uit die rivier ontstaat een grote oceaan. Mijn liefdesdruppel voor jou is meer dan een oceaan, hij is als zuiver goud, zo rein, zo helder als kristal, zo fijn. Door jouw liefde wil ik de sterkste van alle krijgers zijn, met een tijdloos geduld van liefde en trouw. Groeten William ;-)
Prayer  door   Angelique Kroes
In het licht van de volle Maan.
Zit in op mijn knieën,en bid,eerbiedig voor mijn bestaan.
Ik voel de kracht,van het licht van de maan.
Mijn beschermengel , achter me staan.
Alles om me heen,in goud gehuld.
Mijn verdriet en emotie in mijn tranen gevuld.
Tranen die vloeien,en raken de aarde.
Moeder aarde en vader hemel die zich openbaarde.
Zo veel troost en liefde wat tot me kwam.
Mijn boten voelden stram.
Toen ik uit mijn knielen omhoog Kwam
Mijn hele lijf geeft me spier pijn.
Verkrampt,en ik voel me niet fijn.
Door mijn gebed.
om alles te geven uit mijn leven.
weet ik dat ik het red.
Ik heb alles vertelt aan vader hemel en moeder aarde.
Voel me opgelucht en bevrijd , terwijl ik nog even staarde.
Starend naar die wonderlijke hemel en alles om me heen.
Zo heel sereen.
voel ik me niet alleen.
  Angelique Kroes
Reactie van Veronique
Als je verlieft bent, houd de liefde dan vast zoals een vogel : zo zacht en los mogelijk. Hij zal graag in je handen blijven, omdat hij zich inbeeldt vrij te zijn. Liefde is vrijheid en geborgenheid,om samen te beleven. Mooie tekst, zo diepgaand en gevoelig geschreven. Ja je blogs zijn prachtig, doe zo verder William en vrienden (Yanga Team) ! Veronique De P.

Reactie van Anoniem 
Ik heb alles vertelt aan vader hemel en moeder aarde.
Voel me opgelucht en bevrijd , terwijl ik nog even staarde.
Starend naar die wonderlijke hemel en alles om me heen. Prachtig Angelique, zo richt ik mij ook tot het hemelse om mij te ontspannen en alle negatieve energie los te laten. William jouw tekst is ook gevoelig geschreven hoor Groetjes Jenny

donderdag, juli 19, 2012
Lang is iedere dag zonder jou, het gedruis van de zee reikt tot diep in mij. Hier verloren wij onze laatste woorden aan ons strandhuisje aan de zee. De hemel hangt er hulpeloos bij, bij het vallen van de avond. Hij is boven de zee als een overgrote spiegel die tot de aarde reikt, achter de wolken, een vage nauwelijks zichtbare ster, ook de maan, soms zichtbaar, soms verloren. Vol van passie en magie aan de voeten van de zee stuur ik mijn gedachten naar jou de wijde wereld in, om te zeggen hoeveel ik van je hou. Mijn lichaam schokt en spant zich op als een snaar, die op springen staat, als ik denk aan het samen zijn met jou. Ik ben nu eenzaam, met enkel de stilte als vriend en het gedruis van de golven, het is alsof ze zingen, onze laatste verloren woorden. Voel mij als een vermoeide slaperige kluizenaar die naamloos kleiner wordt. Mijn hart daalt de trap van de tijd af, waar jij nu voor altijd in woont, om je daar eeuwig te ontmoeten. Hier op het strand ben jij van alle afwezigen de grote afwezige. Zwart wordt de nacht, zwart maar doorzichtig, je gezicht voor altijd in mijn geheugen geprint. Die vederlichte woorden die je tot mij sprak, niet zwaarder dan de lucht, met die intense en diepe tederheid. Door de ervaring kreeg de waarheid haar gewicht, toen ben ik voor jou gezwicht. Ons samen zijn is elke keer uniek, terug even baden in het licht van jouw stralend gezicht.
Reactie van Vicky 
Romantisch terug ;-) Inderdaad "liefde" dragen is genegenheid, verlangen, begeren, dienstbaarheid, vurige wilsbetrachting, altijd maar door, zonder ophouden. Liefde "voelen" is er vrij aan denken, maar liefde "zijn" gaat alles te boven. Je teksten worden superieur William, zo mooi de woorden met elkaar verweven en diepgaand betekenisvol. Groetjes Vicky

Reactie van Patsy
Gelukkig is diegene die een gezond lichaam heeft, vindingrijk van geest is en een plooibaar karakter heeft. Hoop dat jouw lichaam met jouw nieuwe donorhart ook sterk en gezond word. Vindingrijk en plooibaar ben je zeker, dat bewijs je met al jouw teksten.
dinsdag, juli 17, 2012

Op 13 april streefden wij naar het magisch getal van 30.000 bezoekers, dat streefdoel is opgeklommen naar 40.000 bezoekers. Dit hadden wij nooit verwacht.
Ook
Facebook blijft groeien (ons record werd verbroken met een 6000 bereikte personen op 4 dagen). Nu spreken wij van een gemiddelde van 30.000 bereikte personen met pieken van 35.000 bereikte personen!

40.000 maal bedankt  aan onze trouwe lezers.

Onze droom werd een fantastische hobby, waar iedereen kosteloos en vrijwillig aan meewerkt. Ons team is uitgegroeid naar een 10-tal vaste medewerkers, die elk op hun beurt hun blog blijven voorzien van
teksten, kunst, gezonde tips en tekeningen.

Onze dankbaarheid gaat uit naar iedereen die ons steunt, met al die mooie positieve reacties. De bezoekers van alle blogs en Facebook, aan alle medewerkers die geloven in een betere wereld waar wij de mogelijkheid hebben om ons vrijelijk te uiten, in het neerpennen van onze gedachten, gevoelens en creatieve expressie.
Vertrouwen is de pijler van onze hoop en ons geloof, het komt voort uit onze ervaring van onze vriendschappelijke, vertrouwelijke kracht met onszelf en voor elkaar.
Het is een vaststaand feit dat ons leven ondersteunt, wij zijn een deel zijn van een groter geheel, eeuwig verbonden en samenhorig.
Laat dit de deuren naar goedheid en vreugde openen, laten wij er ons op vertrouwen dat de goede wil zich op elke manier in ons leven zal uiten.
Door ons schrijven hopen wij, dat plezier en liefde altijd zullen voortduren, zelfs bij twijfel of angst zal u positief afgestemd blijven omdat wij allen één zijn.
Ook aan Angelique Kroes! Van harte welkom in ons midden, wij zullen u in alle liefde opnemen in onze groep.

Onze nieuwe medewerkster uit Nederland:  Angelique Kroes:

Ik wil iedereen bedanken voor het bezoek aan deze sites, voor het lezen van de berichten, de teksten en gedichten.
Bedankt voor het warme onthaal, voor de liefde, jullie woorden en jullie eigen verhaal.
Wat is ze toch mooi, die energie die elke tekst uitstraalt en die de populariteit en de sfeer omhoog haalt.
Prachtige mensen omringen unieke mensen en ontdekken Yanga en de formule achter het team, zo komt uit één ieders dream.
Reclame gaat mond op mond, met frisse ideeën, die gaan rond en rond.
Dat houdt deze site en het team... gezond!

Reactie van Steven D.B.
Echte vriendschap lijkt op een rivier. In het begin is hij onbeduidend stil, in het midden wordt hij breder en de stroom word heviger. Meer en meer breidt hij zich uit, zijn kracht word sterker en sterker. Uiteindelijk komt hij in die grote zee, dan gaat hij nooit meer terug. Het stroomt als een vibratie van Oorspronkelijke Schepping uit waarbinnen alle machten van Schepping zich manifesteren. Jullie bijdrage als zodanig om ons bewustzijns-gedachte en vorm multidimensionaal te laten manifesteren in deze nieuwe aarde. Proficiat aan het yanga team, doe zo verder ! Groeten Steven

Reactie van Angelique kroes 
Dank jullie wel voor deze mooie reactie,s en woorden...Ik zou een magische uitstraling hebben..mooie energie.. Wat een liefdevolle complimenten.. een power boost..En ik blijf het maar zeggen wat een steun en troost en kracht die jullie uiten naar william..dat is toch hartverwarmend.Dit doet toch goed!!Ik voel dankbaarheid.<3<3<3<3
Reactie van Lammens Eric 
Ook ik wil je verwelkomen Angelique Kroes, mij hoor je niet zo dikwijls,maar als het nodig is ben ik er wel. Ik hou er van om achter de schermen te werken,doch hou ook van de uitersten en trek dan opeens alles naar mij. Niet mijn schuld hoor ,ben zo geboren. Nu even serieus, heb al enkele mooie teksten gelezen van U, ik noem mezelf een lichtwerker en denk dat U dat ook bent. In ieder geval voel ik in je teksten veel licht, liefde en positieve energie uit stralen. Ik hoop dat we een mooie en lange positieve samenwerking mogen hebben. Groetjes Eric L.
vrijdag, juli 13, 2012

Kunstwerk Izea - Foto van Isabelle Lescrauwaet


Mijn hart in de transparantie in mijn ribbenkast beweegt nog na als een klaproos, toegevoegde waarde in de berm; mijn hart als een verfomfaaid bloemblad tussen mijn longen, zoals in theebuiltjes, in een naar adem happende wereld. Gekneusd, door een naderend afscheid, maar neemt voor mijn korstige, wegglijdende lippen de vorm aan van een kus uit de toekomst. Mijn hart huilt, het voelt zo leeg van binnen. Slaat mijn hart op hol, dan voel ik een schok en zie ik een bliksemstraal, maar ik leef! Mijn hart, je moet weten, ik hou van jou! De pijn is voelbaar, daarom heet het pijn. Voel mij een vrije vogel maar toch gevangen in een kooi. Golven van verdriet stromen nu langs mij heen, het voelt gemeen. Er is een stukje gescheurd in mijn hart, alles was heel even zwart. Ik denk nu eerst even aan mijzelf en dan pas aan jullie allemaal, wat nu gaat gebeuren zal mijn leven veranderen. Een beetje hoop doet wonderen, eerst kom ik op de heuvel tussen leven en dood. Daar zal mijn hart voorgoed afscheid van mij nemen. Het gunt mij nog de adem en het leeft nog zuchtend een beetje met mij mee. Ik bid voor dat wonder, bidden jullie allen met mij mee dat mijn nieuwe hart mij terug opnieuw kan laten leven als een vrije vogel, maar nu zonder kooi. Iemand gaf mij terug het leven, zacht als dauw zijn mijn woorden voor “ die iemand “. Mijn zinnen zijn zuiver en zweven in hun vlucht, in die ijle lucht op vleugels van mijn klanken naar boven, voorbij die mooie regenboog waar engelen met “ die iemand “ dansen. Voel jouw wind van liefde langs mijn wangen, een warme bries die streelt mijn huid van jouw verloren leven. Door jou hoor ik enkel nog het kloppend geluid van mijn hart. Door mij nu gehoord als een mooi gezang, met jouw stem verweven, want jij deed mij leven. Nu zal ik voor altijd met twee kloppende harten verder leven, dat van jou en een beetje van mij. Bedankt “ onbekende “ en iedereen die mij het nieuwe leven gaf. Mijn hart vol van liefde kent geen gesloten deuren, jullie zijn allen welkom.
 Deze tekst heb ik geschreven voor alle mensen, die zoals ik ook een harttransplantatie moeten ondergaan in de toekomst. Groetjes William 
                                                     Geschreven door Angelique Kroes 

Wat ontzettend mooi, ik zit te lezen met veel verdriet, pijn in mijn hart, ik voel je helemaal. Benauwd en ook dankbaar, angst en ook weer die kracht.
Hoop en vertrouwen.
Ik voel de engelen, ik voel je dierbaren in die hemelse laag; ze zijn dichtbij vandaag!
William, je hebt je laten gaan en al je emoties aan tranen laten vloeien en al je hoop vandaag laten openbloeien.
Jij weet "er is daar iemand, in de nabije toekomst"; je hebt het hart al mogen zien, geen gezicht maar wel een schaduw.
Jij weet het, het komt er aan;
jij voelt het, het kloppende hart;
jij voelt een nieuwe start;
van dat andere hart.
Rust William, rust en vermoei je niet; je zal even weg zijn, maar met kracht en zuiver hart terugkomen in het mijn!
En alles wat je wenst, alles wat je ziet, alles wat je mag dromen en in visioen mag doorkomen, zal stromen, zal stromen.
't Zal uitkomen
!!

..Angelique..
Reactie van :Vrienden, wij komen je bezoeken hoor 
Voor alles hebben we in dit leven iemand nodig die ons helpt om te doen wat we kunnen, om al datgene te realiseren wat in ons al vorm heeft gekregen; Dat is de dienst die een vriend(en) ons kan bewijzen; Wie zo'n vriend(en) heeft, kan de hemel bestormen zonder op aarde te pletter te vallen; Deze vriend(en) heb je zeker! om je door deze moeilijke periode heen te loodsen; Na regen komt zonneschijn mijn vriend, mooie tekst William, nu ook aan jouw zijde een vrouw die prachtig schrijft vanuit haar hart. Groeten van vele vrienden van Stora Enso.......
Reactie  van :je dochter Laura 
Papa ik hoop dat alles goed gaat verlopen en dat we niet lang meer moeten wachten op een nieuw hartje voor jou.Dan zal het leven voor jou en voor mij (en allen om je heen) veel leuker zijn zonder al die pijn die je nu hebt . veel sterkte papa van je dochter Laura 
Reactie van Chris Verhelst 
Chris Verhelst Zeer mooi... Volhouden William, wij zijn bij u en leven mee.... In ons gebed en in onze gedachten dragen we u mee... Volharding zal u een nieuw leven geven.... De liefde voor elkaar is sterker dan ooit.... Je kan op me rekenen, uw gedicht geeft ook mij levensmoed om te vechten en verder te leven, ik ben 7 x geopereerd in 2 jaar ... William dank om de positieve gevoelens die je me geeft!!! Chris Surlenet Bedankt Chris om je mooie reactie op Facebook .-) William
Reactie van : Pascale Lenaers                                                                                                 sterkte William , ik leef met je mee , ik ben ook hart-patiënt , maar ik heb geluk gehad en heb geen transplantatie nodig , ik wens je veel sterkte toe , je bent een "mooi" mens van binnen in je hart , en met je nieuwe zal dat ook zo zijn , liefde overwint alles ;)

maandag, juli 09, 2012
Te midden van onze dromen zijn wij bij elkaar gekomen, met jouw rode blos op je wangen. Jouw stralende ogen die van mij wegglijden, verdwijnend uit mijn ogen, een hoofd dat wegduikt, een lichaam dat verdwijnt in mijn armen. Mijn lichaam doet waar mijn geest naar verlangt, jouw lichaam met mijn liefde omarmen, even is het stil. Zwevend als een vogel laten wij ons dragen op de vleugels van de wind. Onze liefde is een veld vol met gouden rozen, waar wij elkaar toestaan om volledig in elkaars gouden hart te mogen verdwijnen. Jij in het mijne en ik in het jouwe, wij kunnen er ons vrij in bewegen, naar alle uithoeken van ons liefdeshart. Ergens in ons gouden hart staat er een tempel waar wij ons tot de grootste goden kunnen richten, en waar wij buiten komen met een heerlijk gevoel, dat er iemand om ons geeft en van ons houdt. Hoop voor iedereen ook dat gevoel te mogen beleven, jullie leven open bloeien als die gouden roos. Jullie het stuifmeel van de liefde mogen zijn, waar de bijtjes op melodieën van een warme lentewind, de zoetste liefdeshoning met de geur van de zon, in ieders gouden zonnehartje mogen brengen. ;-) Zonnige groetjes William ;-)

Geschreven door : Angelique Kroes
Wolf, mijn spirituele gids.
Leid me langs het heilige pad, mijn weg die ik bewandel.
Hoe ik mijn leven onderneem en handel.
De Maan en haar betovering, haar krachtige licht.
Schenken mij dat inzicht.
In dat licht een Engel die naar de aarde kijkt.
En de energie verrijkt.
Naar de wolf die tot haar zingt.
En met haar klanken liefde omringt.
Ik heb veel te leren, en veel te onderwijzen, zingt de wolf.
Wolf wilt die leraar en padvinder graag zijn.
In de maneschijn.

Reactie van Anoniem 
In de vroegste tijden veranderen de mensen de dingen rondom hen van de buitenwereld. Maar in hun innerlijke ziel bleven ze onveranderbaar. Vandaag de dag veranderen ze meer hun innerlijke ziel. Ze zijn niet meer in staat om de dingen rondom hen in de buitenwereld te veranderen. Jullie leren de mensen hun innerlijke ziel in liefde onveranderbaar te maken, om zo de buitenwereld positief te beïnvloeden in liefdes energie. Mooie tekst waardevol en inspirerend, het is geen zuiver gedicht maar het is prachtig verwoord. Ook Angelique bedankt om je liefdevolle inbreng in het blog. Groeten Marijke en Kenny
Reactie van Evelyn 
Inderdaad William is geen dichter ? maar een zeeeeeer goede tekstschrijver.Al zijn teksten zijn met veel liefde geschreven, en zeeeeer leerzaam, bv. ---De natuur huilt tranen van verdriet omdat de schoonheid hem verliet.---
---Ontwikkel uw talenten en gaven en ontvang de overvloed die het universum ons te bieden heeft.---
Gewoon titel in "zoeken" schrijven en je bent er; groetjes Evelyn ( dit is vooral voor mijn vrienden )die zoekend zijn naar de zin van het leven
---Iemands filosofie komt het best naar voren door zijn eigen keuzes, en niet door beïnvloedbare keuzes van derden.---
Dit zijn teksten waar je veel kan van leren, die ook je leven kunnen positief beïnvloeden als je ernaar leeft.
PS. Welkom Angelique je straalt ook een zeeeer positiviteit uit in al je teksten
donderdag, juli 05, 2012
Foto bewerkt door Angelique Kroes

Geest en lichaam zijn uit het universum geboren. De Geest is het verfijnde lichaam en het lichaam is de NIET verfijnde Geest. De Geest is subtiel, het lichaam stoffelijk. Mijn beste vriend, je bent nu in de energie van de verfijnde Geest. Je zal daar ook zeker gelukkig worden zoals hier op aard. Wij hebben ons lot hier niet in handen, maar omgekeerd wel."Groeten van jouw beste vriend William“ dat dit een steun mag zijn voor de mensen die je hebt verlaten.
Hemelse gezichten. Speciaal voor jou, beste vriend.
Geschreven door Angelique Kroes 
Het gezicht van iemand die boekdelen sprak.
En verstond zijn vak.
Dat gezicht wat in de loop der tijd, doet vervagen.
Voor velen, is daar nog die herinnering, alle dagen.
In hun hart, weten ze en voelen ze het missen.
Zijn beeld zullen zij uit hun herinnering vissen.
Dus om een Hemels Gezicht, niet te doen vergeten, zetten we dit gezicht dierbaar in het Licht.
Hij doet jullie, niet vergeten.
Hij kijkt met trots naar omlaag, hij wil jullie laten weten.
Dat de verbinding heel liefdevol en krachtig is.
En kijkend naar zijn hemelse gezicht...voel je die verbinding die er heel sterk is!!!
Hij zette zich heel graag in, voor vele dingen,
hield van de klanken van muziek, die zijn hart deed zingen.
Hij is dan zo plots gegaan.
In zijn aardse bestaan.
Wanneer je opkijkt naar de lucht.
Adem je in 1 zucht
Al zijn liefde in.
En dat is dan nog maar een begin.
De verbinding zal sterker worden, naar diegene die hem zo deerden.
Ook hij heeft zijn lessen mogen doen het, goddelijke die hem dit leerden.
In dromen zal hij dichtbij zijn.
En bij zijn kind zal hij zijn.
Met een knipoogje naar iemand bijzonder.
Die zal voelen dit Wonder.
Hij glimlacht.
Angelique kroes.

Reactie van Steven D.B. 
De aanvaarding van het lijden is soms de sleutel tot de weg eruit. Het hogere zelf zal je nooit in de steek laten, het verandert niet door de tijd heen en sterft niet met de jaren. Het is eeuwig, zo zal Rudolf er altijd zijn ook al is hij er niet. De Geest is het verfijnde lichaam "(dat is licht dat nooit zal doven)" en het lichaam is de NIET verfijnde Geest (het vergankelijke). Mooi verwoord ! Prachtige foto ! William je hebt een hemels liefdes licht in je team opgenomen, welkom Angelique. Steven D.B. regelmatige bezoeker van het blog....

Reactie van Anoniem 
Een bloem voor jouw lieve ogen.
Een bloem voor jouw zachte eeuwige lach.
Een bloem voor je gegeven vriendschap.
Deze speciale bloemen zijn voor jou, het zijn licht bloemen"" die altijd ons zullen herinneren"" wie je was en wat je zei. Rudolf het gaat je goed in het verfijnde lichaam daarboven zoals William het zo mooi verwoord. Ook Angelique bedankt voor de mooie foto en tekst, past perfect bij onze vriend Rudolf..........Vrienden van Rudolf uit Evergem

Reactie van :  W. van der jeugt  
Dit zijn al enkele reacties van op facebook pagina
https://www.facebook.com/yangabooks
Bedankt iedereen ... Het is een steun voor de familie, vrienden en zijn dochter Phaedra
"Als de omstandigheden niet kunnen worden veranderd, kunnen ze misschien wel worden verzacht. Hij leeft nu in een onzichtbare stroom van onmeetbare tijd, maar wat hij ooit op aarde heeft verspreid, zal bij ons blijven als een licht in de nacht tot in die onzichtbare eeuwigheid" groetjes William
Hier de reacties:
Marleen Laebens :  Mooi
Ingrid Sophia de Winter :  erg mooiiiiiiiii
Mieke Geerts :  Stralende gedachte!
Mart Ha : respect

Reactie van  Bart  Ik heb Rudolf nooit gekend maar deze mooie woorden geven allicht een treffende beschrijving. Fantastisch dat ie hier op die manier herinnerd wordt zodat ook andere mensen mogen weten welke positieve energie hij uitstraalt (ja, ik zet dit persé in tegenwoordige tijd :-)
Tekening: Jayson Villamor

Betoverd door jouw mooie ogen die zo blauw zijn als een wolkenloze hemel.
Jouw zachte blonde grijze haren die lijken alsof het manen waren van een leeuw.
Word je een speciaal vreugdevol lief leeuwtje in mijn hart, dat steeds naar jou verlangt.
Met je onvergetelijke lach en prachtige glimlach, eindeloos verliefd op je engelenhart.
De vele hoge bomen maken door de wind een wuivend gebaar, alsof ze willen zeggen .
Kom bij ons in de schaduw staan, wij zullen jullie beschermen, ons kan je jullie geheim toevertrouwen.
Onze zachte fluisteringen zweven mee met de wind, waar wij al dansend aan de wind onze dromen kunnen vertellen.
Zo kan het mooie en liefdevolle bos ons horen en voelen, hoeveel wij van elkaar houden.
Laten wij onze liefdesvlinders niet laten sterven in onze schoot, laten wij onze harten openen.
Om onze liefdesvlinders in de vrije natuur te sturen, zodat ze ieders bloem mogen bestuiven met onze liefdesstuifmeel.
Neem ik je mee op een vliegend tapijt, versierd met liefdesmagneten om onze liefde samen te houden.
Waar wij kunnen op dansen, zodat wij dansende energieën kunnen worden in hogere sferen.
Waar wij ons vrij kunnen bewegen, en ons luchtkasteel bouwen, waar de eeuwigheid onze liefde voor eeuwig kan verwarmen. Tekst : William Tekening: Jayson Villamor

Foto van Angelique Kroes



Transformeren :  Door Angelique Kroes
In het witte licht,die op ons neder daalt.
Dat prachtige licht,die alle kleuren weghaalt.
Dat Witte licht, met al haar kennis en inzicht.
Die haar stralen laat schijnen op ons gezicht.
Licht is sneller als tijd.
Dat licht wat ons bevrijdt.
Het geeft ons de kracht.
In al haar glorie en pracht.
Het geeft ons wijsheid
Die ons tot een nieuwe weg leidt.
Het licht wat uit het Hemelrijk komen mag.
De Engelen in verbinding met ons, als je luistert hoor je hun  zang en gelach.
De Hemelse wonderlijke klanken.
Geven je Healing liefde troost en kracht,daar mag je ze voor bedanken.
Door hun hulp, mogen wij transformeren.
Met nieuwe energie in hogere lagen, zullen we het voelen, en leren!
Laat stromen, voel het.. en laat het maar komen

maandag, juli 02, 2012
Avondgloren:  Door William VDJ
In het avondgloren komen de nachtwolken zachtjes aan en denken niet meer om weg te gaan. Zij dekken de zonnehemel meer en meer. De zon wordt zwak, ze verlangt nog naar meer kracht. Maar toch moet de zon de strijd opgeven, waar de nacht het van haar overwint. Het zoete licht van de maan straalt over mij neder. Het is nacht, maar de lucht is met een zoete, warme schijn bevrucht en ik geniet van de stilte van de nacht. Ik sta in een open veld en zend mijn adem over de horizon uit. Het veld is stil, de wind is ook uitgedoofd. De bomen staan er radeloos bij met hier en daar nog een verdwaalde vogel. Uit het licht van de maan wordt de nachtelijke schaduw geboren, het nachtelijk gewaad wordt aan mij geopenbaard. 
Groetjes William en wens jullie ook de liefdevolle openbaring van die hemelse Goddelijke liefde ;-)


Verwonderen : Door Angelique Kroes
Soms ,als je zo graag iets wenst en mensen je zeggen "goh!! ga er voor!!"
Dan voel je wel "ik ga het doen", en je ziet het dan wel helemaal voor je, in je eigen beeld.
Maar er komt gewoon niks van...
Er mist iets, je bent er nog niet helemaal klaar voor, je mag eerst nog stukjes opruimen.
Je mag jezelf eerst nog zuiveren…je moet eerst nog dingen loslaten…onder ogen zien!
De wereld om je heen is een spiegel van jouw leven, de wereld confronteert je met al jouw levenslessen.
Als je er durft naar kijken...en je die confrontatie met jouw innerlijke ook echt durft aan te gaan! Ga je leren loslaten…opruimen...en zuiveren.
En zal er veel van je afvallen, je zal je goed voelen en krachtig. En het licht zal tot je komen; de wonderen zijn de wereld niet uit.
Je zult leren om je weer opnieuw te verwonderen. En je zult de kleinste dingen van het leven weten te waarderen. Je zult oog krijgen voor kleine details, en jezelf verwonderen.
En andere mensen zullen je aantrekken, je zult je licht laten schijnen en andere mensen vinden jou.
De wet van de aantrekkingskracht.
Je gebeden komen uit op een manier die je nooit had verwacht. Je krijgt aanbiedingen en vragen van mensen om dingen te gaan doen, uitnodigingen.
En je realiseert je dat het je wens was, ooit; je wordt emotioneel. En je kijkt naar omhoog, naar de mooie hemel, zo blauw en de wolken die daar zo mooi staan; je voelt de energie en de liefde.
En je wilt een antwoord geven. Maar dan zie je in de lucht dat de wolken een Sleutelgat vormen. Je wacht nog even met je antwoord…en terwijl je dat sleutelgat ziet, weet je dat je de sleutel hebt, terwijl je jezelf realiseert dat je wens uit mag komen, jij die sleutel mag gebruiken om in dat sleutelgat te steken.
Dan gaat er voor jou die deur open naar een geweldige, mooie, nieuwe wereld...waar je je mag verwonderen!

Angelique kroes....
Reactie van Kees
Iedereen heeft iets nodig om in zijn leven te geloven, iets waar men razend enthousiast over is. Men moet het gevoel hebben dat ons leven een betekenis heeft, dat het nodig is wat men doet. Dat doen jullie zeker! ! wat een kracht dat jullie samen ontwikkelen in jullie woorden ! ! super wij kijken uit naar de volgende teksten. Het ontspant na een dagje stressssss van op het werk .....Vanessa en Kees D H groetjes uit Zeeland
Reactie van Bart 
Ja, veel mensen die iets heel graag willen zien hun ideaal al voor zich. Is het de ideale job, de ideale partner of hun ideale leven. Voor velen blijft het echter bij dat beeld en gebeurt er inderdaad niets.
Een tip die ik kan geven is "hou vol en geef niet op". We zijn zelf de scheppers van ons leven maar soms vergeten onze kracht in dit jachtig leven.
Dus ... Schep de dag :-)

Reactie van  Sven
Langs deze weg wil ik onze Nederlandse buren welkom heten op onze blogs. Met de komst van Angelique, is ons team weerom mooi verrijkt. Zelf verzorg ik de Engelstalige blog (Yanga Spiritual Guide) en draag ook mijn steentje bij om de Nederlandstalige teksten tot een hoger kwalitatief niveau te brengen.
wij worden zo langzaamaan één grote familie.

Reactie van Angelique kroes 
Wat een mooie reactie,s dankbaarheid.
Bart,Wat je zegt schep de dag..want idd wij scheppen en creeren zelf.
Dus kunnen wij uiteindelijk bereiken ,wat in onze macht ligt,daar onze kracht ligt.

Even Doorklikken

Facebook

Ideeën of teksten? Mail ons.

Heb je een (spirituele) tekst, een evenement of andere ideeën, laat het ons weten. Veel kans dat uw tekst verschijnt op Yanga.be, het spiritueel blog voor jou en door jou.

Teksten mogen worden gestuurd naar contact@yanga.be en worden gepubliceerd na lezing en goedkeuring.