Mogelijk gemaakt door Blogger.

Ons Blogteam

Ons Blogteam

De Teller

dinsdag, januari 31, 2012
Foto : Isabelle Lescrauwaet

De hemel kleurt roodgeel, kleuren van een serene ondergaande zon. Denkend aan jou voel ik de tranen in mijn ogen, het zijn parels van de liefde. Het zijn dansende energieën die mij brengen naar hogere sferen. De parels van de liefde, vol van liefdesenergieën vloeien over mijn wangen. Ik wou dat jij ze kon zien vloeien, ze nemen mij mee naar een plaats die ik net ontdek. Maar in mijn dromen voel ik mijn onbewuste ziel overspoeld worden met een warmte die ik niet kende. Vloeiend door mijn onstoffelijk lichaam dans ik mee op de tonen van muziek, met een hemels geluid word ik doordrongen, voel ik ook jouw liefde van je onstoffelijk lichaam, gedreven op die stroom van deze grootse liefdesbron. Het lijkt alsof ik je bemind heb in tal van gedaanten, talloze keren in leven na leven, in eeuwen na eeuwen. Wij zijn zielemaatjes voor altijd, voor eeuwig zal onze liefdesvlam branden in alle hevigheid.
Reactie van L Maes

Na de krant te lezen nu wat ontspanning, dat vindt je hier zeker ! WAT een rustgevende blog met tal van ontspannende teksten en mooi foto's. Bedankt Marlies dat ik dit van jou mocht ontvangen, hoe schattig die twee kindjes die elkaar een kusje geven. In de tekst kan ik ook mijzelf terug vinden zoals Bart, kreeg de tranen in mijn ogen. Dit keer van geluk niet van verdriet; L Maes

dinsdag, januari 24, 2012
Foto Lescrauwaet
Innerlijk loslaten is noodzakelijk om vreugdevol in het heden te kunnen leven. Wanneer we onze emoties opkroppen, raken wij gedeprimeerd en neemt onze energie af. Laat dus alle oude ideeën en benauwde gevoelens over jezelf en het leven dat je beperkt los.

Door twijfels, angsten, verdriet en pijnlijke gedachten los te laten, herwinnen we aan kracht en worden weer energierijk en gaan we een boordevol positief leven tegemoet. Emotionele bevrijding leidt tot aanvaarding en uit zich in de wens om gebeurtenissen te veranderen.

Zodra je beseft dat je recht hebt op gevoelens, is dat de vrijheid om ze te beleven. Sta je zich eenmaal toe om jouw emoties te uiten, dan open je de weg naar heling en vergeving. Zonder loslaten blijf je angstig en geblokkeerd, jouw energie en emoties blijven vastzitten in het verleden.
Wanneer je de negativiteit laat gaan en de rijkdom van jouw gevoelens ervaart, heb je werkelijk gekozen voor een rijkelijk liefdevol gevuld leven, zonder angst om een zuiverder bewustzijn te creëren.

Iemand verliezen betekent ook kunnen loslaten, laat hem of haar ook voor eeuwig herboren worden in je hart. Leef verder naar de toekomst toe, onze ziel heeft altijd geweten dat wij de taak hebben om de hoogste waarheid te vinden. Uiteindelijk staan we, of we het nu beseffen of niet, altijd met hen, en via hen met God of je andere geloofsovertuiging in verbinding. Door hen te laten leven in je hart, helpen ze ons grenzen te verleggen en onze dromen te realiseren.
Lichamelijk zijn ze hier niet meer aanwezig, ze helpen ons door het verwerkingsproces heen. We kunnen hun hulp vragen door middel van gebed, meditatie, affirmatie en visualisatie. Helderheid over onze verlangens helpt hen om ons te helpen, ze verzachten ons verdriet, nemen onze angst weg en beperken onze ellende.

Onze geest kan niet dood of verloren gaan, onze ziel krijgt de ervaring die nodig is om te ontwikkelen. Soms kan onze pijn zo intens zijn om het verlies van onze dierbaren, het is altijd een definitieve lichamelijke scheiding. Laten wij hen in ons hart bewaren, soms zien we pas achteraf dat we alleen maar een moeilijkheid konden overwinnen door hen los te laten en hen naar de goedheid en liefde van een hogere bron te laten gaan.

Deze tekst is opgedragen aan mijn dochter Laura, met de hoop dat ze haar mama’s verlies beter kan verwerken, om een hoopvolle toekomst op te bouwen met de spirituele liefde van haar mama in haar hart.
Mvg. William

Reactie van : Anoniem

William je teksten worden beter en zeer aangenaam om te lezen, wat een prachtige inhoud en zo emotioneel opgesteld. Hoop dat jouw dochter het leest en nadenkt over de inhoud, ben ook mijn moeder vroeg verloren. Maar heb het kunnen plaatsen in mijn leven, dat gaf mij de toekomst terug. Laura begrijp je maar je moet vooruit in het leven je mag niet blijven stilstaan. Je mama zal gelukkig zijn als je naar de toekomst gaat en niet naar het verleden altijd terug keert. Heb ook je gedichtje gelezen op yanga.be super mooi. Maar daar voel je dat je het nog niet verwerkt hebt, dit komt terug in al je andere gedichten. Met zo een papa dat zo mooi kan schrijven, en dit speciaal voor jou kan je het zeker leren plaatsen in je leven. Geloof in deze tekst, ben zeker dat je, je beter zal voelen. Groetjes Griet van Teraarden

Reactie van : Anoniem

Heb van Grietje dit blogadres gekregen, daar ik ook nog veel aan mijn ouders denk. Dit is erg je mama verliezen maar ik ben van de ene op de andere dag wees geworden, mijn ouders zijn vermoord. Ben geboren in een land dat gedurig in oorlog ligt, mensen worden vermoord zonder reden. Ben naar België gevlucht met mijn oom, heb hier terug een normaal leven kunnen opbouwen. Je papa schrijft zo mooie teksten, ze zijn zo hoopvol om van de wereld een grote natie te maken. Ben zeer gelovig, daarom geloof ik in deze tekst dat is de realiteit. Zij zijn niet weg, enkel hun lichaam geeft ons verlaten. Maar hun geest leeft verder in ons hart. Stel je daar voor open, je zal je mama's energie voelen vloeien door je ganse lichaam. Zalig echt waar, visualiseert ze in jouw gedachten en ze zal bij jou zijn. William bedankt je heeft mij hoop na het lezen van jouw teksten. Groetjes Diyan Anila ( was 8jaar toen ik naar hier kwam )ben nu 24 jaar maar het is alsof het gisteren was.

zaterdag, januari 21, 2012
Foto Isabelle Lescrauwaet
Een woordje van dank aan de talrijke geïnteresseerden in onze blog. Ook bedankt voor de vele, mooie reacties op bepaalde teksten, waarvan sommige met leerrijke of spirituele inhoud. Dit alles maakt het tot een boeiend en interessant geheel.

Alle rijkdom onder de aarde, alle rijkdom in het heelal is als een vleugeltje van een mug vergeleken met de rijkdom van mijn prachtig blog team, het leven van een mens bestaat niet uit visioenen en dromen, maar uit actieve liefdadigheid en bereidwilligheid, dienstbaarheid.

Bedankt om jullie actieve medewerking aan dit prachtig blog, dat wij samen hebben groot gemaakt. Hierdoor manifesteren we, ieder op zijn unieke manier, de liefde in ons hart en ons medeleven met anderen, alsook de helderheid, de gelijkwaardigheid en de kracht van onze Geest. Zo neemt de Geest waarlijk gestalte aan van barmhartigheid en rechtvaardigheid om onze medemensen gelukkig te maken.
Bedankt BART, ERIC, WALTER, IEZA, NICOLE,SVEN, TOM en ISABELLE


Ter verduidelijking: Bart verzorgt de layout en zoekmachine-optimalisatie van het blog en beheert ook het blog met jullie eigen spirituele teksten, www.Yanga.be. Walter en Ieza vormen het kunstenaarsblog. Tom en Eric geven gestalte aan "Lichaam en Geest in evenwicht". Sven voor de Engelse vertaling op " English version of this blog ". Nicole zorgt voor de goede opstelling en spelling van mijn teksten. Isabelle zorgt voor prachtige gepaste foto's bij de teksten.
Mvg. William
Reactie van : Walter Stroef

William, dank voor de warme ontvangst door u en uw vrouwke Marilein. Het deed eens goed in kontakt te komen met alle medewerkers aan het blog, alsook de interessante uiteenzetting van Tom en zijn echtgenote die aan de oorsprong ligt van de kristallen vanuit het verre Ierland. Echt tof deze heldere kennis over deze gesteenten die gezondheid geven aan geest en lichaam. Zeer boeiend en dank daarvoor. VELE GROETJES AAN ALLEN EN TOT WEDERHOREN. Vera en Walter Stroef.

Reactie van Johan D W

Hier nog een positieve reactie van een groepje fans : Verdiep in je in jouw teksten schrijven, het maakt jou sterk en je bent beter in staat vol te houden. Met een goed resultaat tot gevolg leer je, je stress te beheersen dat zal zich zeker uiten naar jouw gezondheid toe. Zo maak je jezelf gelukkig en andere mensen weten jouw teksten zeer te waarderen dat zie je aan de talrijke reacties. Wij kunnen leren van elkaar dat maakt ons tot grote meesters, je heb een sterk team achter jou, dat maakt het alles tot een mooi boeiend geheel. Dat zich zeker zal blijven vermenigvuldigen en vermenigvuldigen. Johan, Jan, Cornelis, Marjoline,Roy en Dirk




foto Isabelle Lescrauwaet
Om met anderen samen te werken, moeten we ons gevoel van superioriteit laten varen en niet langer onze oude angsten projecteren op anderen. Onbekend maakt onbemind en zo kunnen vooroordelen en generalisaties woekeren. Gelukkig leren wij die muur in ons hoofd af te breken, om aan zichzelf te werken, omdat wij begrijpen dat je alleen zo de weg naar eenheid en naar vrede kunt bewandelen. Het is één grote confrontatie met "de ander" hier, en "die ander" is vaak heel erg anders dan jij ? Dialoog betekent niet alleen de andere leren kennen, maar ook vooral jezelf ontmoeten. Je gaat er altijd vanzelfsprekend van uit dat je eigen cultuur de beste is. Je cultuur zit zo diep in je dat je er niet meer bij stilstaat. Je vindt gewoon dat de hele wereld zich naar jouw cultuur moet gedragen. Je moet de binnenkant van de mensen leren kennen. Het is net een sinaasappel : aan de schil kun je ook niet zien of hij zoet is en lekker is ?
Door vriendschap met iemand uit een andere cultuur groei je persoonlijk, weiger om vijanden te worden, zich niet laten meesleuren door politiek en andere hebzuchtige doelgerichte persoonlijkheden. Er is hier een onderstroom van mensen die eenheid reeds lang voelen in hun eigen hart. Het land is zoals onze moeder. Wij laten haar niet graag overrompelen door andere vreemde volkeren, dat zit in onze genen. Dat is ons door de geschiedenis heen ingepompt door intellectuelen. Het zijn juist die intellectuelen die soms gevaarlijk kunnen zijn. Zij die in het belang van hun God gaan denken en handelen, daar schuilt het gevaar in.
Verandering moet uit de mensen zelf komen, er is een groeiende onvrede onder onze volkeren. Steeds meer mensen beseffen dat verandering van onderaf moet komen, dat wij zelf het heft in handen moeten nemen. Dit land is zo hard : wij moeten eerst zelf zacht worden, om naar ons eigen hardheid te kunnen kijken. We hebben onze mentale intelligentie hoog opgevoerd, nu moeten we onze emotionele intelligentie ontwikkelen. Dat is al aan het gebeuren ! Maar het is nog niet tastbaar, maar alles is met elkaar verbonden. Wat een deel doet, heeft ook invloed op het geheel. Laten wij vertrouwen op het Goddelijk of Kosmisch plan, dus laten wij de vervreemding begrijpen. Onze kinderen worden perfect geboren, vol van licht en liefde in een vrije wereld, laten wij dat zo houden.
Pas als je de eenheid van het begin verliest, begrijp je hoe belangrijk die is. De rest van je leven werk je dan om weer tot eenheid te komen en daarna verlies je die niet meer, dan ben je nooit meer afgescheiden van het geheel, want die eenheid heb je niet door genade gekregen, maar door jezelf verdiend. Zo gaat dat bij de mens waar steeds hetzelfde gebeurt in steeds grotere cirkels : de familie, de staat, de wereld. Alles wordt anders in deze wereld, iedereen gaat van hier naar daar, vestigt en start een nieuw leven.
Laten wij samenwerken en elkaar beter begrijpen door "de andere" zich te laten immigreren in onze maatschappij, dat hij of zij eerst de eigen bevolkingstaal leert om elkaar beter te begrijpen, en wij hun cultuur te leren aanvaarden. Niets of niemand mag zich de sterkste voelen en laten wij elkaars mening waarderen. Wij zijn helemaal geen verschillende volkeren, wij zijn verstrengeld, wij zijn één. Wij moeten ook in het oog houden dat niet de ganse wereld op een en dezelfde plaats kan wonen en leven. Laten wij werken dat ieder zijn eigen land leefbaar houdt, mensen kunnen leven op hun eigen stukje moeder aarde waarop ze geboren zijn. Laten wij niet geïnteresseerd zijn in strijd, maar eenheid hebben in onze ziel.
Mvg. William
Reactie van : Anoniem

Wij moeten ook in het oog houden dat niet de ganse wereld op een en dezelfde plaats kan wonen en leven. Laten wij werken dat ieder zijn eigen land leefbaar houdt, mensen kunnen leven op hun eigen stukje moeder aarde waarop ze geboren zijn.Dat is goed geformuleerd William, dit is op een zachte manier uitgedrukt dat wij niet kunnen blijven ontvangen, teveel is teveel. Beter het land van, herkomst aanpakken dat de mensen het daar goed hebben, dan hier allemaal op een grote hoop te moeten leven daar komen inderdaad problemen van.Teveel verschillende culturen geven mijn inziens ook op langere termijn grote problemen. Het geld is op ze moeten dat ook begrijpen, er zijn de laatste tijd veel inbraken en overvallen dat komt door de overbevolking.Laten daaraan werken : iedereen geeft recht in zijn eigen land op hetzelfde wat wij hier opgebouwd hebben, nu is het hun beurt om dat te bewijzen. Laat dat de politiekers maar eens oplossen daar zijn ze toch sterk in nietwaar ? . Mooie tekst hoop dat hij gevolg mag krijgen bij iedereen die hem leest ? Oliver en Johan

Reactie van : vredes eilanden

Wij zijn helemaal geen verschillende volkeren, wij zijn verstrengeld, wij zijn één. Wij moeten ook in het oog houden dat niet de ganse wereld op een en dezelfde plaats kan wonen en leven. Laten wij werken dat ieder zijn eigen land leefbaar houdt, mensen kunnen leven op hun eigen stukje moeder aarde waarop ze geboren zijn. Laten wij niet geïnteresseerd zijn in strijd, maar eenheid hebben in onze ziel. Laten wij deze tekst volgen, William dat is perfect verwoord in een zeer begrijpelijke taal !, hoop dat de buitenlanders dat begrepen hebben, zeker de politieke leiders moeten eerst en vooral eenheid brengen. Maar het zijn egoïsten denken alleen aan geld en macht en ons laten ze stikken. Weg met het kapitalisme, geef ons vrede en verdeel de rijkdom. Verplacnke G.

zondag, januari 15, 2012

Ook gepost op onze facebookpagina


Het paradijs is misschien een illusie, we wandelen niet iedere dag altijd over rozen overgoten met zonneschijn. Soms zijn de dagen gevuld met mist en regen en valt die dag dan eens tegen.
Blijf nieuwe hoop hebben en blijf hoopvol onder de grimmigste omstandigheden, zelfs als zaken anders uitpakken dan we hadden gewenst. Hoop helpt ons door pijnlijke en moeilijke tijden heen. Hoop is een aspect van de menselijke natuur die recht uit het hart komt. Het heeft te maken met onze wens het goede te laten gebeuren, omdat wij het goede in ons hebben.
Laat het negatieve los en laat ons optimisme geboren worden uit geloof in een weldadige en betekenisvolle schepping. Zorg voor hoop op het goede wanneer je jezelf doelen stelt in het leven. Het zal deuren openen die naar veel goeds leiden in jullie relatie. Hoop is een richtpunt om het goede in jouw leven te laten zegevieren.


Het ontmoeten van mensen die met je meevoelen, is het hoogst denkbaar geluk in deze wereld. Ben je verdrietig en in je diepste nood, dan is het horen van de stem van een vriend, de meest goddelijke ervaring die je in je hart kan waarnemen. Die vriend kunnen we omschrijven als een prachtig kunstwerk van de natuur.
We moeten degenen die ons gelukkig maken, dankbaar zijn. Zij immers zijn de tuinlieden die onze ziel tot bloei brengen. Samen scheppen wij hier het aards paradijs, vriendschap verdubbelt ons geluk, en halveert onze rampspoed.
Mvg. William
Reactie van : Anoniem

Prachtige tekst William, heb juist op Walter zijn kunstenaars blog jullie een grote rug steun gegeven. Jullie zijn zeer goed , een klopje op je schouder is meer dan een klein gebaar. Een knuffel of een handdruk doen echt wonderen, echt waar. Bedankt door jullie wordt het leven terug fijn, ben in een scheiding verwikkeld, dan doet het goed positieve teksten te mogen lezen. Eva T.


vrijdag, januari 13, 2012
Foto Isabelle Lescrauwaet
Het is een goed idee, juist als we allemaal onafhankelijk blijven in plaats van ons gehoorzaam te laten onderwerpen aan een paar deskundigen die baas spelen en ons doen handelen zonder dat wij er zelf bij kunnen nadenken. Het is natuurlijk belangrijk dat wij samen werken, maar dan elk als individu met zijn eigen inbreng in de groep.

Samen kunnen wij tot slimmere oplossingen komen dan in je eentje kunt bedenken, er zijn juist verschillende soorten mensen nodig. Intelligentie en deskundigheid zijn niet genoeg, er kunnen er beter zelfs een paar naïeve en onwetende mensen bij zijn die een heel verschillende visie hebben dan dat iedereen deskundig is op dezelfde manier.
Afwijkende visies maken de groep als geheel wijzer. Als we eigenwijze individuen zijn met onze eigen dwarse meningen, kunnen we samen wijsheid ontwikkelen, antwoorden vinden op grote problemen, een weg kiezen die tot verbetering en vernieuwing leiden. De enige rol die een leider in zo’n groep heeft, is zorgen dat iedereen aan bod komt, dat alle leden van de groep hun zegje kunnen doen. Iedereen is even belangrijk, alle stemmen tellen even zwaar.

Foto Isabelle Lescrauwaet
Tenslotte moet je een idee vinden om al die verschillende visies en meningen toch onder een geheel en onder een gezamenlijk besluit te verwoorden. Een van de overtuigingen van vele geloofsvormen is, dat alle mensen op aarde als een klein deel zijn van een intelligent organisme, de mensheid.
Die mensheid is een evolutie van Kosmische of Goddelijke energie. Als wij nu alle onderdelen van dat organisme erbij betrekken, hoe vreemd en anders ze ook lijken of zijn, kunnen we problemen oplossen met creatieve en nieuwe antwoorden. Maar iedereen moet dan zelfstandig, creatief en vrij onafhankelijk kunnen denken. Het werkt niet als mensen hunkeren naar een sterke leider om blind te kunnen volgen. Daar zit het gevaar in verscholen. Een dictator wordt meestal vervangen door een dictator.

Zo kom je maar een paar stappen verder voorbij de grenzen van het oude. Dat is wat nu gebeurt in de Arabische wereld, iedereen laat zich meeslepen door iedereen. Wie is die iedereen? Niemand weet het eigenlijk goed. Charismatische volksmenners die anderen beïnvloeden om hun eigen ego op te pompen?
Als waarlijk onafhankelijk individu wil je gehoord worden, maar verlang je niet dat anderen het eens zijn met jou of dat je mateloos bewonderd wordt. Kies hier een middenweg, zodat je ook graag naar anderen wilt luisteren. Je verlangt naar eenheid, juist omdat je niet meer bang bent jezelf te verliezen. Je weet wat je hebt bijgedragen aan het geheel, en je weet ook hoe belangrijk dat is. Maar ook omdat het jouw unieke bijdrage is, die in de eenheid niet kan worden gemist.

Laten wij samen de wereld mooier maken, samen zijn wij meer, je hebt anderen nodig om als mens te groeien. Een spiegel, een klankbord, zielsverwantschap. Als je samen met anderen een passie deelt, werkt aan een gezamenlijk doel of je op een ander manier verbonden voelt, verrijkt dat je leven.

Bart en al de medewerkers van deze blog, jullie maken het samen met ons tot een bijzonder geheel, met interessante onderwerpen, mooie kunstwerken, foto’s en teksten. Samen zijn wij meer, wij brengen elkaar op nieuwe gedachten. Als wij tegelijkertijd in het moment zitten, ontstaat er magie.
Met meer dan 20.000 bezoekers hebben wij een magisch getal gemaakt, op naar de 30.000. Ook een woordje dank aan onze trouwe bezoekers, hoop dat wij jullie nog veel kunnen inspireren met onze ideeën en onderwerpen.

Mvg. William.
De Keersmaker J zei

Deze tekst ga ik gebruiken om de leerlingen bewust te laten worden van het luisteren naar elkaar. Ook terug te gaan naar de oude waarden van onze maatschapij, leren terug in groep te werken met respect voor elkaars mening. Dat heb je hier zeer goed verwoordt,veel succes met jullie blog en hop naar de 30.000

Anoniem zei

Bart dit is een van de mooiste blogs qua indeling, overzicht, layout enz. wanneer schrijf jij eens een tekst?. Je bent toch ook spiritueel en al veel meegemaakt denk ik als je in een groep bent zoals deze. Met allemaal geen gewone mensen, niet slecht bedoeld hoor. Jan de Loof

Bart zei

@Jan: bedankt :) ik ben inderdaad wel een spiritueel persoon en ik hoop ook nog eens in de pen te kunnen kruipen. Ik verlang wel eens naar een idyllisch eiland, weg van alle drukte, waar ik in een schommelstoel op het strand mijn ding op papier kan zetten. Als inspiratie mij dan alsnog zou ontbreken, hoef ik enkel naar het kristalhelder water te kijken om weer wat inkt te laten vloeien.

vrijdag, januari 06, 2012

Foto Isabelle Lescrauwaet
Van een mens is de relatie tussen geest en lichaam even belangrijk om in evenwicht te zijn met elkaar. Het verschil is hier dat het stoffelijk lichaam maar een gemiddelde leeftijd heeft van ongeveer 85 jaar, maar de geest leeft eeuwig en tijd overstijgt in ruimte. De geest is hier dus het meest belangrijkste in ons leven.

Is iemand met wie het goed gaat, of iemand met wie het minder gaat, niet evengoed voorbestemd om te sterven? Dus, voordat u overgaat naar de volgende wereld, moet u tijdens uw leven op aarde een mooie harmonieuze eenheid tussen uw geest en uw lichaam bereiken. Alleen wanneer u volledige eenheid tussen geest en lichaam bereikt tijdens uw leven op aarde, door ware liefde in uw dagelijks leven in praktijk te brengen.

Gedeeld met de liefde van uw hart kan uw geest zich tot volledige volmaaktheid ontwikkelen. Met andere woorden : u hebt de verantwoordelijkheid om uw geest in uw stoffelijke lichaam te vervolmaken. Dit betekent echter niet dat de vervolmaking van onze geest als vanzelf verloopt.

Laten wij onze familie, vrienden een nieuwe wereld geven waar de lucht gevuld is met ware liefde. Waar iedereen ware liefde inademt, is het een wereld die overvloeit van liefde, overal en altijd. Het is een wereld waar alle inwoners verwant zijn met elkaar, een plek waar de gehele schepping en alle mensen onafscheidelijk met elkaar verbonden zijn, zoals de cellen in ons lichaam.
Door de aantrekkingskracht van ware liefde zullen alle dingen in het universum  zich aan onze voeten vleien. Door deze ware liefde te creëren zal uw geest zich vervolmaken in de eeuwige tijdseenheid van uw eeuwige bestaan. Zal u uw stoffelijk lichaam nieuwe energie geven om zichzelf te herstellen en een hogere macht zal  u meevoeren naar een liefdevolle harmonieuze droomwereld.
In deze wereld kan u zich dan verder ontwikkelen om 100% ware liefde te ontvangen, onze droomwereld hebben wij nodig om een volledige evenwichtige eenheid met onszelf te creëren. Stress, negatieve emoties zullen geen deel meer uitmaken van uw wereld, deze energie kan u  doorgeven naar al uw geliefden. Zo schept u het ideale gezin, moge de ware liefde uw gezin en uw natie zijn.

Zo hebben wij voor alle mensen die een leven van ware liefde willen leiden de poort wijd opengezet, zodat zij als individu volledige geestelijke volwassenheid kunnen bereiken, ware gezinnen kunnen stichten, ware families, ware samenlevingen, ware naties en een wereld van vriendschap scheppen. In deze tijd van het jaar is het leven vol zelfexpressie en ontvouwt het zich in eindeloos nieuwe patronen. Iedereen die het nieuwe jaar door zijn aderen voelt stromen, ervaart de invloed van deze gecreëerde energie.

Laten wij volhouden aan onze wensen en voornemens en u ervaart de vernieuwing op alle niveaus. Haal diep adem en voel uw longen bij elke ademhaling in – uitzetten. Doe dit rustig en soepel terwijl u zich bewust bent van het leven. Bedenk dat u zich bij elke ademhaling openstelt voor uw levenskracht. Op die manier ervaart u de vernieuwing op alle niveaus. Als u dit goed voelt, vraagt uzelf dan af welke overtuiging in uw leven u moet veranderen om zo goed mogelijk te leven. De vernieuwing gebeurt als u uw wens om de voorwaarden van het leven te aanvaarden bekrachtigt. Geest en lichaam worden een volmaakt geheel, verbonden met het universum dat alles in overvloed heeft.

Even Doorklikken

Facebook

Ideeën of teksten? Mail ons.

Heb je een (spirituele) tekst, een evenement of andere ideeën, laat het ons weten. Veel kans dat uw tekst verschijnt op Yanga.be, het spiritueel blog voor jou en door jou.

Teksten mogen worden gestuurd naar contact@yanga.be en worden gepubliceerd na lezing en goedkeuring.