Mogelijk gemaakt door Blogger.

Ons Blogteam

Ons Blogteam

De Teller

zaterdag, december 31, 2011

Iedereen super bedankt, wij zitten boven de 20.000 bezoekers


Het kaarslicht danste in ons woordeloos gesprek, wachtend op het nieuwe jaar.

Hoop voor iedereen dat in 2012 de vriendschap mag blijven groeien.

Ontvang van mij de sleutel tot ieders hart.

Open de harten met deze sleutel, want na liefhebben is helpen het mooiste werkwoord.
woensdag, december 28, 2011
foto Isabelle Lescrauwaet

De laatste dagen van het jaar gaan traag voorbij.
Het Nieuwe jaar sluimert al in mijn gedachten,
met al zijn verborgen geheimen en krachten.
Soms zijn wij even verdwaald in het leven, zoekend naar de zin van dit leven.
Wij zijn gemaakt uit stof van dromen, maar dromen is geen leven.
Hoop voor volgend jaar dat wij vriendschappelijk kunnen samen leven.
Het leven heeft slechts zin als wij er iedere dag een nieuwe zin aan geven.

Gun een ander zoete dromen.
Dan zal het geluksgevoel ook naar jou toe komen.
Een jaar waarin veel is gebeurd, een tijd waarin verdriet en vreugde zijn samengegaan, een jaar waarin veel warmte en liefde ons goed heeft gedaan.
Avontuur zit in onze genen dus laten wij volgend jaar alles geven.

Gelukkig Nieuwjaar en een goede gezondheid aan al onze lezers.
zondag, december 18, 2011
Hoi iedereen,

Ik zal me eerst even kort voorstellen :

Ik ben Tom Bracke 36 jaar oud, gehuwd met Marijke De Meester en heb een schat van een Dochtertje Naomi
Mijn lieftallig vrouwtje is gespecialiseerd in voetreflexologie en Shiatsu-massages en heeft een eigen praktijk in Balgerhoeke te Eeklo.
Ikzelf ben werkzaam als ambtenaar bij de Rijksdienst voor Pensioenen, maar 1 van mijn grootste passies zijn kristallen en halve Edelstenen.
Fans van het TV programma “komen eten” zullen wellicht al gemerkt hebben dat ik als kristaltherapeut graag vertoef in de wondere wereld van kristallen.
Mijn overwinning heb ik dan ook voor een groot deel te danken aan de ontspannende energie van de kristallen.
Straks kom ik nog uitgebreid terug op die relaxerende en heilzame kracht van de kristallen en wil ik met veel plezier mijn opgedane kennis en eigen ervaringen met jullie delen.

Hoe is het allemaal begonnen voor mij?

In het begin stond ik nogal sceptisch tegenover de energieën van kristallen zoals de meeste mensen, want hoe kan een simpele steen nu in godsnaam merkbare verbeteringen teweegbrengen op fysiek en emotioneel gebied  dacht ik bij mezelf.
Maar in April 2010 is voor mij een totaal nieuwe wereld opengegaan en hebben de kristallen een belangrijke plaats in mijn leven ingenomen. Het was de eerste ontmoeting met mijn schoonouders in Ierland, altijd een spannend moment natuurlijk J
Toen ik bij hun binnenkwam werd ik overvallen door een waaier van verschillende aangename energieën dat ik bij mezelf dacht, wat is hier toch aan de hand?
Zoiets had ik in mijn leven nog nooit meegemaakt en het was zo overweldigend dat ik de eerste momenten volledig sprakeloos was. Ze vertelden mij dat dit te maken had met de kristallen en uit beleefdheid knikte ik, maar ik was allesbehalve overtuigd dat die stenen daar iets mee te maken konden hebben. De nieuwsgierigheid was wel een beetje opgewekt en aangezien we daar toch een week verbleven had ik ruim de tijd om op onderzoek te gaan.
Mijn schoonouders hebben een groothandel in kristallen en halve edelstenen, dus ik had genoeg soorten om mee te experimenteren. En vanaf dat moment heb ik aan de lijve kunnen ondervinden wat voor verschillende krachten die kristallen uitstraalden en is de interesse toegenomen.
Terug in België heb ik mijn diploma kristaltherapie behaald en momenteel geef ik lezingen en homeparty’s om mensen bij te brengen wat kristallen voor mens en dier kunnen betekenen.
DIT NIEUWE BLOG ZAL VANAF VOLGENDE WEEK KLAAR ZIJN, zal geplaatst worden bij onze andere blogs. Even doorklikken zal dan volgende blogs omvatten : Uw tekst op yanga.be = Yangaforum = Facebook = This blog in  English = Het kunstenaars blog = Breng lichaam en Geest in evenwicht =

woensdag, december 14, 2011
Foto van Isabelle Lescrauwaet

Met de mooiste woorden kan je niet vertellen.
Foto Isabelle Lescrauwaet
Hoe mooi de sneeuw haar pracht geeft aan de bladeren van de bomen.
Het mooiste beeld kan je niet vastleggen.
Wat een weide vol sneeuw je toefluistert over het wonder van het leven.
De hele natuur blijft spreken, maar wie hoort of ziet het nog?
Wie heeft nog ogen, oren en een hart, om die taal te verstaan.
Wat een wonder zo'n heerlijke wintermorgen, met zo'n zalige donzige sneeuw.
De zon die opkomt, bij het verlaten van de nacht.
In een eeuw van snelheid, moet alles snel gaan.
Onze tijd die geen tijd meer heeft proberen “ mensen “  mens te blijven.
Zich niet laten opjagen, ook de slak bereikte de ark van Noë.
Laten wij terug even stilstaan bij dit Goddelijk wonder en samen genieten van het leven.
Het kerstfeest geeft ons rust en vreugde, alles is met elkaar in vrede verbonden.
Laten wij deze kerst verbondenheid instandhouden, ook over het ganse jaar.

maandag, december 12, 2011
Foto van Isabelle Lescrauwaet

Jouw visie wordt pas duidelijk als je in jouw hart kijkt. Wie naar buiten kijkt, droomt en fantaseert er op los, wie naar binnen kijkt, wordt zich bewust van zijn eigen realistisch kunnen. Zo zal je rijk worden, niet door jouw vermogen te vermeerderen maar door jouw hebzucht te verminderen.
Uitstalling van rijkdom geeft innerlijke armoede. Zal de glimlach die je uitzendt tot jou terugkeren, die glimlach zal jouw positieve energie sterken en de wereld zal jou omarmen.
Geluk is een tussenstation tussen te weinig en teveel. De geest wordt, net als de kosmos, steeds groter en groter en net als de kosmos kent de geest ook geen grenzen. Word een vriend van jezelf om vrienden te krijgen, een vijand neemt meer plaats in ons hoofd in dan een vriend in ons hart.
zaterdag, december 10, 2011
foto van Isabelle Lescrauwaet

Foto van Karin De Volder

Wil je je opladen, verbind je dan met de groeikracht van de natuur en kleur je wereld GROEN. 
De energie van kleur kan je opladen of tot rust brengen, opwarmen of afkoelen. Diezelfde energie zal je wensen versterken als je ze meegeeft aan de wind. 
Wens je stilte om je heen, het heerlijke, zuivere niets? Omring je dan met WIT. 
Sterk en levenslustig word je en in staat tot meer dan je ooit dacht, als je je laat omringen door GEEL. 
Ben je op zoek naar de waarheid, naar wijsheid en helder inzicht, laat BLAUW je kleur worden. 
Ontbreek het je aan innerlijk vuur, wil je meer hartstocht en passie voelen. Zoek dan ROOD in jezelf of laat je er door leiden. 
Nogmaals een woordje van dank aan onze trouwe bezoekers, gaan wij het nieuwe jaar 2012 met de teller op 20.000 ? ! ?
vrijdag, december 02, 2011
Foto  Isabelle Lescrauwaet


Wanneer je over een langere periode bepaalde zijnstoestanden creëert, is het succes in wat je doet in de wereld erg moeilijk te voorkomen. Uit bepaalde zijnstoestanden ontspringt een leven dat zo rijk is dat wereldse goederen niet langer van belang zijn.
De ironie van het leven is, van zodra voor ons wereldse rijkdom en succes niet meer belangrijk zijn, de weg open is om alle positieve kosmische universele energieën naar ons te laten toestromen.
Woorden zijn scheppend, daden zijn creatief. Gedachten, woorden en daden zijn drie scheppingsniveaus. Het woord "ik" is de startsleutel voor de motor van de schepping ( naar wereldvrede ).

De woorden "ik ben" zijn uitzonderlijk krachtig, zij zijn uitspraken die jouw gedachten kracht geven naar het universum toe. Tot resultaat dat jij succes wilt in alles wat je doet, het kan tot niets anders leiden (zolang je het kan delen met anderen), want gedachten en woorden zijn scheppend, net als daden, en als je handelt volgens een manier die erop wijst dat je succes wilt, dan zijn jouw gedachten, woorden en daden in overeenstemming en zal je ongetwijfeld deze ervaring van behoeftigheid beleven.
Zo word je een krachtige schepper van jouw eigen succes in jouw leven. Eerst loslaten, dan ontvangen is het sleutelwoord van succes. Als je niet loslaat, kan je ook niet ontvangen. Maak je eerst helemaal leeg, om daarna het andere ik in je te laten ontwikkelen naar het werelds succes toe.

Onze wereld bestaat uit een energieveld dat we kunnen beïnvloeden met onze gedachten. Via dit veld zijn wij allemaal met elkaar verbonden en het is hoog tijd dat we dit ook eens allemaal  gaan beseffen.
Veel mensen lijden tegenwoordig aan de dodelijkste ziekte die een mens kan treffen : eenzaamheid. Het is belangrijk jouw succes te creëren, maar het ook met anderen te delen. Zo maak je een hoger energieniveau dat rijkdom en welvaart zal scheppen.

De wereld zucht nu onder de ene financiële crisis na de andere, ons milieu is aan het bezwijken, buurten vallen uit elkaar. De kloof tussen arm en rijk wordt groter en groter, het terrorisme bedreigt ons. Al die narigheid is voortgevloeid uit dat ene onjuiste idee, dat het leven in het leven "ieder voor zich" zou zijn.
Allerlei wetenschappelijke onderzoeken van kwantummechanica tot de biologie en de psychologie bewijzen ook overduidelijk dat we met elkaar in verbinding staan. Er is een enorme zee onzichtbare energie die tussen alles en iedereen stroomt en die alles met alles verbindt.

Ons lichaam en onze geest zijn een pakketje energie dat constant in verbinding staat met het veld (al dan niet van goddelijke of kosmische oorsprong), aan jullie de keuze. Mijn keuze is niet jouw keuze daarom laat ik iedereen in vrijheid geloven of niet geloven? Hoe meer mensen met dezelfde intentie liefde uitzenden, hoe sterker het effect zal zijn in het beïnvloeden van de onzichtbare energie die tussen iedereen doorstroomt.
Zullen wij erin slagen om het geweldsniveau te doen dalen, omdat iedereen het naar zich wilt toehalen, en dat door enkel te denken dat het naar jou toekomt, "liefde" om het daarna door te sturen in het werelds energieveld. Als je deze zijnstoestanden over langere tijd creëert, is het succes in wat je doet in de wereld erg moeilijk te voorkomen  "vrede en evenwicht tussen de volkeren" en succes in jouw leven.

Even Doorklikken

Facebook

Ideeën of teksten? Mail ons.

Heb je een (spirituele) tekst, een evenement of andere ideeën, laat het ons weten. Veel kans dat uw tekst verschijnt op Yanga.be, het spiritueel blog voor jou en door jou.

Teksten mogen worden gestuurd naar contact@yanga.be en worden gepubliceerd na lezing en goedkeuring.