Mogelijk gemaakt door Blogger.

Ons Blogteam

Ons Blogteam

De Teller

dinsdag, december 14, 2010



De dagen voor kerstmis zijn donker en koud. Buiten in de donkere nacht straalt een ster met een wonderbare kracht. Een witte kerst als in een droom, met tientallen lichtjes in een boom. Heel stil, zonder gerucht dalen kleine witte vlokjes uit de donkergrijze lucht. Hé, het is geen droom, maar 't is kerstlicht dat naar ons lacht. In ons huis staat “ een kleine boom “, jouw sparrebos, die is hier zo ver vandaan. Kleine sparreboom, jij wist niet dat je op een dag bij ons zou staan. Eenzame mensen, alleen op straat, voor hen is kerstmis verdwenen. Hun kerstboom is leeg en kaal. Geen vrolijke mensen om zich heen. Je maakte plaats voor “ die boom “ met het stalletje en het kindje. Geef hen een plaatsje naast “ die boom “. Ik breng nu die mooie woorden met de beste wensen naar die eenzame gelukkige mensen.
donderdag, december 02, 2010

Mijn lichaam is mijn stoffelijke ik, mijn ziel is mijn goddelijke energie. Ben je uit evenwicht, dan voel je je niet goed in jouw stoffelijke ik. Je hebt pijn en bent moedeloos, herhaal dan deze woorden.
Ik voel de genezingskracht in en door mijn lichaam bewegen, terwijl ik mijn waarde bekrachtig en mijn lichaam eer. Ik vertrouw op mijn gevoelens en geef ze ruimte om ze uit te drukken. Ik verlicht mijn lichaam elke keer als ik mij goed voel. Ik ben een wezen van licht, ik sta open voor mijn grootste genot. Ik ben dankbaar voor blijdschap die ik voel omdat ik mijzelf ben. Ik ontvang bij elke inademing plezier en overvloed. Goedheid, schoonheid en vreugde stemmen overeen met mijn ziel. Ik ben één met ze. Genezing ervaar ik steeds als ik rust, ontspan en vermaak. Mijn lichaam reageert op gedachten over pure positieve energie. Ik hou van wie ik ben, precies zoals ik ben en niet zoals mijn omgeving het wilt zijn wie ik niet wil zijn. Er valt niets aan mij te veranderen. Omdat ik mezelf respecteer en van mezelf hou, genees ik vanzelf. Zo worden mijn vrienden, gelukkige vrienden, omdat ik hen meeneem in mijn positieve liefdevolle energie. Neem een gezonde levensstijl dat nodigt uit tot comfort en rust. Laat alle negatieve energie los, als je denkt dat je geen recht hebt op plezier en mis je de kans op vrede en harmonie in jouw bestaan. Zo wens ik jou een gelukkig bestaan in jouw verder leven, lees de tekst aandachtig en diep, het zal jouw leven positief veranderen.

Even Doorklikken

Facebook

Ideeën of teksten? Mail ons.

Heb je een (spirituele) tekst, een evenement of andere ideeën, laat het ons weten. Veel kans dat uw tekst verschijnt op Yanga.be, het spiritueel blog voor jou en door jou.

Teksten mogen worden gestuurd naar contact@yanga.be en worden gepubliceerd na lezing en goedkeuring.