Mogelijk gemaakt door Blogger.

Ons Blogteam

Ons Blogteam

De Teller

woensdag, juli 07, 2010


Mama : onze liefde blijft aanwezig, zal nooit worden uitgeblust. Onwerkelijk is nog het gemis maar ik moet nu leven met hoe eenzaam, eenzaam is. De kaars leek bijna eindeloos maar is nu stil gedoofd. Een leven ben je zorgzaam geweest, gegeven en geloofd. Een hand die zwaaide als we gingen en nog vele andere mooie dingen, zijn herinneringen aan ons mam die voor altijd van ons afscheid nam. Als ik kijk naar de hemel en de maan, zie ik jullie nu voor mij staan met papa aan je zij, voel ik in mijn hart, je bent nu heel blij. God geeft jullie nu de hand en roept om op weg te gaan naar hemelland. Ik sla mijn handen ineen en bid stil om mij heen. Wees hen genadig, Heer laat ze nooit alleen. Mam, je zal voor eeuwig verder de hoofdrol blijven spelen bij ons, bij hen kortom bij iedereen die je liefde wilde geven. Zo zal je in ons hart verder leven. Wij zeggen je geen vaarwel maar tot weerziens voorbij deze wereld. Aan mijn geliefde kinderen en kleinkinderen, denk aan mij terug, maar niet in de dagen van pijn en verdriet. Denk aan mij terug in de stralende zon hoe ik was en nog alles kon. Moeder zijn was alles geven, zorgen, lijden, liefde en leven. Zal nu bij jullie zijn als een wind, die zie je ook niet, maar waait door je heen, zo zal alles zijn als voorheen.


Het is al een tijdje geleden dat je bent heengegaan, zonder afscheid te kunnen nemen. Het is alsof het gisteren was dat je bent heengegaan op weg naar jouw eeuwig leven. Dat heengaan is niet hetzelfde als weggaan. Nu ben je over de brug des levens gegaan, de brug, de schakel met de overkant. Regenbogen kleuren daar de hemel als poorten die jou met vreugde onthalen. Het licht komt jou tegemoet en alles lijkt er te stralen. Die brug is jouw schakel naar jouw nieuw bestaan. Maar ik voel in mijn hart dat je je hebt overgegeven, door vol vertrouwen de brug over te gaan. Nu ben je op een moment gekomen dat je je helemaal overgeeft. Het lijkt alsof je zweeft, je voelt nu de warmte en de liefde van de overkant. Je ziet het witte licht dat in de verte schijnt en alle angst in jou is verdwenen. Je voelt nu de liefde en de warmte die jou omringen diep van binnen. Vol vertrouwen ben je nu je nieuwe leven begonnen. Sterven op aarde is niet het einde maar slechts een overgang naar ons astraal bestaan. In ons hart blijft je verder leven alsof je nooit bent heengegaan. Vrienden zijn wij voor het eeuwig leven, en zullen jou samen gedenken op 18-07-2010 in de herdenkingsmis in de Kerk te Evergem-center om 10 uur .

Even Doorklikken

Facebook

Ideeën of teksten? Mail ons.

Heb je een (spirituele) tekst, een evenement of andere ideeën, laat het ons weten. Veel kans dat uw tekst verschijnt op Yanga.be, het spiritueel blog voor jou en door jou.

Teksten mogen worden gestuurd naar contact@yanga.be en worden gepubliceerd na lezing en goedkeuring.