Mogelijk gemaakt door Blogger.

Ons Blogteam

Ons Blogteam

De Teller

maandag, januari 19, 2009

Iedereen bedankt voor de vele reactie's. Een hart is er om liefde in leven te brengen, mensen zijn er om vriendschap mee te delen. In deze minder goede momenten zijn er om vrienden niet te vergeten .::: ::::Een moment van stilte :::
O Goddelijke aanwezigheid, wij ademen de adem der stilte in, wij openen ons hart voor jou. Je weet wat je kinderen nodig hebben. Wij vragen niet, wij streven ernaar om steeds meer in overeenstemming met je liefde te leven. Zo zal de vrede van je geest in ons wonen en zullen wij weten, dat alles goed komt ----------Groeten William
dinsdag, januari 06, 2009
Mama, ik hoop dat je heel heel snel beter wordt, er is nu een leeg plekje in ons midden. God heeft soms rare kuren en krijgen goede mensen het zwaar te verduren. We hopen dat eens komt de dag dat je weer thuis wonen mag. Dan is alle verdriet en narigheid voorbij en zijn we allemaal blij ! Maak je nu geen zorgen, oma en bompa zorgen goed voor mij.......... je kapoentje.......MATHEO


Nooit de moed opgeven ook al is het (leven) soms zwaar. Durven om verder te leven met en voor elkaar. Nooit zomaar accepteren, laat een uitdaging niet staan. Huilen, lachen, knokken, leren om toch weer verder te gaan. Iemand staat altijd ergens klaar. Telkens als je denkt het gaat niet meer, schijnt er een lichtstraal, keer op keer die je de kracht geeft en de moed om verder door ’t leven te gaan. Bewaar je geduld, je humeur. Hou de moed erin, en je zult zien, dan komt het goed. Tijdelijk gaat het bergaf, het leven lijkt wel een straf. Samen met je mooi gezinnetje ben je sterk en kunnen jullie de hele wereld aan. Veel rusten is de beste raad, als je weer naar huis toe gaat. Er woont een clowntje diep in mijn hart. Klein en heel apart, het kan dansen en springen, lachen en zingen ...Ben je verdrietig en moet je wenen, dan mag je hem even van mij lenen.

Even Doorklikken

Facebook

Ideeën of teksten? Mail ons.

Heb je een (spirituele) tekst, een evenement of andere ideeën, laat het ons weten. Veel kans dat uw tekst verschijnt op Yanga.be, het spiritueel blog voor jou en door jou.

Teksten mogen worden gestuurd naar contact@yanga.be en worden gepubliceerd na lezing en goedkeuring.