Mogelijk gemaakt door Blogger.

Ons Blogteam

Ons Blogteam

De Teller

dinsdag, november 27, 2007

Een zachte blik, een blij gelaat, een vriendelijk woord, een goede raad. Al lijkt het simpel wat je schildert, toch is het meer waard. Al je lieve leuke dingen geven glans aan ieder moment van het jaar. Zo schilder je mooie vleugels, overvlieg je met ons de heuvels. Klapwiekend over berg en dal neem je ons mee tot het heelal, deel je met ons je dromen waar alleen liefde kan wonen en raken wij bekoord hoe je een beeld tot leven kan toveren. Als "ambassador for Peace" zijn wij met elkaar verbonden met gevoel en een warm gebaar. Vrede is een symbool van eenheid, een grenzeloze vriendschap, een intense geestelijke samensmelting der volkeren op aard. Het niet meer ingaan op beperkingen van grote geestelijke ontplooiing, niet alleen een aardse eenwording, maar met onze oerbron. Dat verhaal je in alles wat je maakt, beelden en schilderijen worden samen één met het mystieke verhaal. Als grote familie is onze band echt en sterk, samen maken wij het tot ons levenswerk. Vreugde en licht brengen in het menselijk hart, dat is wat men van ons verlangt.

woensdag, november 21, 2007

Zoals je blik me kan vertellen in seconden, je warme lach over ons heen, laat je een roos bloeien in mensen bij wie het eigenlijk niet kon, maar jij deed ze openbloeien. Niets herhaalt zich, dat wat je gisteren achterliet, heeft een draadje aan je toekomst gebonden. Ieder mens die wordt geboren krijgt van zijn goede fee een helder brandend lampje mee. Nu hoop ik dat je altijd, al word je nog heel oud, al krijg je nog vele zorgen, het lampje altijd brandend houdt. De echte vriendschap die wij samen hebben zal nooit verdwijnen, trouwens die kleurt door alles heen. Vriendschap is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Is verbonden maar niet gebonden. Is onbetaalbaar maar niet te koop. Bedankt voor alles wat je doet, altijd recht uit het hart, nooit omdat het moet.



Nooit de moed opgeven, ook al is het ( leven ) soms zwaar. Durven verder te leven en voor elkaar, nooit zomaar accepteren, laat de uitdaging niet staan. Huilen, lachen, knokken, leren om toch verder te gaan, nooit proberen het op te geven, wij staan altijd ergens klaar.
Als je alleen nog maar het zout van je tranen gelooft, al lijkt al het vuur in je hart is gedoofd, laten wij de sterren voor je stralen, zullen wij het vuur in je hart terug halen. Zo laten wij je voelen dat jij als een grote "ambassador for peace" de kracht en moed zal hebben om door te gaan.
Hoe de toekomst ook zal gaan, je weet dat wij altijd klaar voor jou zullen staan.
Te leven, en vreugde op aarde te brengen, waardoor je in vreugde zal ontwaken met het verlangen om het licht te laten schijnen aan andere reizigers op hun levensweg die jij gaat verlichten zonder dat wij je verplichten.

Even Doorklikken

Facebook

Ideeën of teksten? Mail ons.

Heb je een (spirituele) tekst, een evenement of andere ideeën, laat het ons weten. Veel kans dat uw tekst verschijnt op Yanga.be, het spiritueel blog voor jou en door jou.

Teksten mogen worden gestuurd naar contact@yanga.be en worden gepubliceerd na lezing en goedkeuring.